Publicerad 2011-10-03 15:32:03 i Bara Patricia,

- Långhårig, och mörkt.



Nu är jag inte längre ginger i skallen, och jag har inte kort! :D
Äntligen så har jag köpt mig mitt hår, och imorse så la jag i färgen i skallen! tänka sig, blev preciiis som löshåret. Är rätt duktig måste jag säga!^^, känns hur hur bra som helst. Äntligen känner jag mig lite kvinnlig! Blir att tvätta håret då de är alldeles rakt utan volym alls! Så blir de så som jag önskar :)

Väntar på att baby ska komma hem, lite middag i magarna! Sen blir de tvätt : 18-22 i tvättstugan, tvätta alla sängkläder och handdukar! Finns ingenstans att hänga upp allt hemma! Sen torkar de snabbare och slipper att de ska se så stökigt ut! ;)

Ska sätta mig och beställa lite från Elf alldeles strax! ska få Willy att somna en liten sväng bara! <3

Tips på nått ätbart när ingenting alls duger? :/

Postat av: Jenny - Mamma till 2 i februari

Publicerad 2011-10-04 09:17:31

Riktigt fint måste jag säga! passar dig jättebra.

Postat av: Patricia mamma till 2 <3

Publicerad 2011-10-05 08:28:25

Galet snyggt! Kan inte du sätta i hår på mig? Kanske hjälpa att beställa också är så himla Kass på färg :-P hur mycket skulle du ta ca för att sätta i hår på mig?



<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela