Publicerad 2011-10-17 12:45:21 i Wilja 17-24 månader,

- Första inlägget på Måndagen!




Hej alla fina!
Imorse så var planen att ta oss till Söder för att titta in Öppna förskolan som alla pratar så gott som, som alla förövrigt verkar hänga på? Men vi vaknade imorse och Wiljas näsa bara rinner och hon hostar! Hon har ingen feber eller är inte hängig. Men tror dock inte att andra Mammor skulle uppskatta om jag kom dit med henne så hon smitta ner hela bunten! Så idag får vi vara hemma. Har myst, badat, lagat lite lunch. Nu blir de sovdags för lillan, sen ska vi ut i rusket en stund! Regnar ute, men måste iallafall få en nypa luft.

Imorgon är det dagis som gäller för Wilja! Sen tänkte jag faktiskt gå ner till den Öppna förskolan här i bålsta för 'unga föräldrar' aldrig varit där, men tog reda på att det fanns! Så ska dit mellan 13.30 - 15.00 och kolla in läget! Kanske är jätte kul, och nått som jag verkligen har missat. Dricka lite kaffe & Wilja får leka med andra barn! Så de ska bli kul :) Är alltid nervös inför att gå på öppna förskolor?! att gå dit själv lixom, med andra så inga problem. Men när man inte känner en ENDA! Ja, då är det lite jobbigt alltså :)

Idag blir det nog en rätt lugn soff-potatis-dag då vädret är som de ska, och både ja och Wilja är rätt snoriga! men blir så UTTRÅKAD utav att bara vara hemma.

Någon mer som är lite snorig? Välkommen hem hit och mys!! :D


Postat av: Johanna

Publicerad 2011-10-17 14:06:44

Snorigt här i Gbg oxå. Lilla tjejen här hos oss har 40 graders feber, förkyld & kindtänderna på gång :(

Vabbar, men oj vad jobbigt det är när barnen är sjuka :(

Hoppas ni får en bra dag!

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-10-17 14:18:17

Jag tycker också det är jobbigt att gå själv till såna ställen, men mest för att det här där jag bor inte finns en enda grupp för unga föräldrar eller mammor. Jag är ju inte sååå ung med mina 23 år, men ändå är jag alltid minst 10 år yngre än alla andra som är där :p

Postat av: tittie

Publicerad 2011-10-17 14:19:34

synd vi inte bor närmre varandra! hade varit så kul att träffas! :) krya på er!

Postat av: Josefin & Melwin

Publicerad 2011-10-17 14:32:21

De verkar som om många är snoriga nu.. Melle är också lite små snorig, och näsan rinner.. :(

Postat av: Carro

Publicerad 2011-10-17 15:56:02

Hur ofta har dem ung föräldrargrupp ?=)

Skulle vara kul att gå dit :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-17 18:39:56

aah tusan då ! Får gå dit nån utav dem andra dagarna eftersom Miley går på dagis den tiden på tisdagar!

Postat av: Fiddeli

Publicerad 2011-10-17 19:44:11

Det låter väl som en toppen idè att gå dit! Vill man träffa och lära känna nya vänner och barn och utöka sin vänkrets är det nog absolut rätt forum! Tycker verkligen att du är jättestark, modig och framåt som går dit själv, det är ju just sådant man växer av:)!!!

Kanske kommer det vara så att du måste ge det en chans både två o tre gånger om det nu skulle kännas "lite främmande" imorgon, innan du "får in foten" där o känner dig bekväm? Är ju säkert olika föräldrar där olika gånger.

Hoppas ni får det super i morgon:)

Säger det igen, du verkar vara en jättefin mamma och tjej:)

Postat av: Lilla familjen

Publicerad 2011-10-18 21:31:15

Vilken fin bild på Wilja, vilken glädje ! (:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela