Postat av: Madde

Publicerad 2011-10-18 11:15:02

Tycker det verkade va många som propsa att du ska ha ensam vårdnad, vad lätt folk tar på en sån sak!

Vad tycker du själv i den frågan?

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-10-18 13:25:46

Jag tror inte folk tar lätt på det, jag gör det då verkligen inte som pluggar juridik. Men ibland kan det vara bäst för barnet då den som har vårdnaden slipper ha en förälder som motarbetar eller potentiellt motarbetar allt man gör. Har man delad vådnad måste tex båda vårdnadshavarna skriva på papper för att fixa pass, vill då den ena sabotera lite så vägrar personen i fråga, och voila, den andra föräldern kan därmed inte åka på semester med sitt barn. Eller så motarbetar de val av dagis, val av skola o.s.v. Enskild vårdnad betyder INTE att föräldern som inte har vårdnad inte får träffa sitt barn, men som sagt den som har vårdnaden har rätt att ta rättsliga beslut själv.

Postat av: simon brandén

Publicerad 2011-10-18 13:45:34

du vet att det är kent som har gjort låten från början mycket sköna lyssna på den sök på kent utan dina andetag'

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-18 14:40:22

sv: Tack tack tack säger Wilgot :) Kram!

Postat av: A

Publicerad 2011-10-18 15:19:51

Nu ska jag berätta en rolig sak för dig, jag drömde om dig inatt. Du och din kille bjöd över mig på middag efter att du och jag hade pratat i telefonen ( Drömde de antagligen för att du skrev förut att du undrade vilka som läste din blogg) och så var en vän till dig där, så vi käkade, drack vin och kollade på idol, sedan skulle vi gå och sova då kom min mamma från ingenstans och skulle se till att vi hade täcken och kuddar! Sedan vaknade jag, haha! :D Var bara tvungen att skriva det, haha.

Postat av: Mikaela

Publicerad 2011-10-18 15:37:10

Lyssna på orginalet med Kent, gåshud!

Postat av: Sara

Publicerad 2011-10-18 17:49:39

Åh denna låten är så himla fin tycker jag <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela