Publicerad 2011-10-13 09:06:45 i Wilja 17-24 månader,

- Barnen på dagis.




HEEEEJ WILJA , så kom Alva fram och pussade Wilja på morgonen! <3
Hon tog William i handen, sen gick dom iväg till alla andra barnen. Lilla söta ni... Barnen på dagis är så goa, DÄR KOMMER WILJAS MAMMA! Springer fram och hälsar. Adam kom fram och kramade om mig.
Så skönt att dom är så nåra barn, och alla får verkligen kontakt med varandra. Ingen som leker ensam etc!

Idag är jag så fruktansvärt trött.
Så istället för att göra alla 'måsten' så tänkte jag faktiskt lägga mig och sova! Sovit så dåligt flera nätter i rad nu.. Mot eftermiddagen svider ögonen, och allt jag vill då är att sova! Men vill ju leka med hjärtat som kommer hem då. Så nu blir det bums i sängen, och ska bli en pigg och ROLIG mamma! :D <3

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-10-13 09:50:49

aww söta barn! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela