Publicerad 2011-11-27 22:14:50 i En annan del av Stockholm!,

Jag är inte död.


Inte ännu iallafall.. Igår fick jag åka hem, idag vaknade jag upp och hade ännu ondare än i torsdags! Imorse bestämde jag mig för att åka hem till mamma ifall jag skulle vara tvungen att åka in igen. För att veta att Wilja är trygg och har en plats att vara på! Och eftersom jag är okapabel till att ha henne ensam så kändes de som de rätta. Under kvällen har de känts förjävligt! Har legat still sen jag kom och har bävat mig inför att gå upp på toa. Känner mig även nominerad som den tråkigaste mamman! Märker av hur frustrerad och arg Wilja är på mig! :( känns det inte bättre när jag vaknar så åker jag in till akademiska igen och vägrar åka hem förens dom vet vad felet är! Vill inte ha de såhär ont, bebisens rörelser och sparkar ska man njuta av.. Nu kvider jag mig så fort hon rör sig, varenda rörelse är som ett helvete. Gör ont utanpå, innan på! Precis överallt.

Hoppas ni står ut, orkar inte riktigt blogga.. Kram till er <3

Postat av: Theresé

Publicerad 2011-11-27 22:55:46

Vad skönt att höra att du mår bra, jag har ju som varit lite orolig för dig.. Självklart ska du åka in igen om det inte slutar göra ont..! skumt att dom inte kommer på vad som är felet. Krya på dig..! Kramar

Postat av: Elin

Publicerad 2011-11-27 23:42:00

Krya på dig! Och hoppas allting löser sig för dig till det bästa! Du är verkligen inte en dålig mamma! Du är en superwoman! Tycker jag i alla fall! Jag beundrar dig för hur bra Wilja har det! Hade jag fått barn nu så vet jag att jag inte hade gjort ett lika bra jobb som du! Och att lämna henne till mormor gör nog henne inte så mycket i längden. Hoppas verkligen allt går bra för dig/er! Kramar

Postat av: Amanda

Publicerad 2011-11-28 00:46:39

Kram! <3

Postat av: Veronica

Publicerad 2011-11-28 01:44:02

Låter inte alls kul :( hoppas det snart går över eller att dom hittar felet, vore ju synd om du inte riktigt kunde njuta av dom sista månaderna i din graviditet! :)



krya!

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-11-28 07:59:28

Hej. Läser din blogg men har aldrig lämnat någon kommentar,

Men känner att jag måste nu :). Inte roligt att ha så där ont och vara orolig. Och hoppas nu när du läser detta redan mår bättre, men om inte. Har själv tvåbarn 2år. 3 månader. Och med den sista åkte jag in i v36 för jag hade så jävla ont, kunde knappt andas utan att det gjorde ont eller något annat för den delen. Dom tog alla möjliga prover men hittade inget... Efter ett oroligt och smärtsamt dygn på sjukan åkte jag hem. På natten hade jag lika ont fortfarande men började gå på toaletten lite småt och på morgone. Så kom jag på efter att jag kunnat Bajsa att jag inte vart på toa på typ en vecka ( jävla järntableter).



Så det kan vara ett tips! Om det inte kan vara så för dig så hoppas jag iallafall att du fick dig ett skratt och kanske lite lungn att det inte behöver vara något farligt.

Fortsätt kämpa gumman tycker du är en härlig mamma. Och det kommers bara bli ännu mera ärlig kärlek i kroppen när men har två små tjejer det lovar jag. Kram

Postat av: madde-mamma till Elias

Publicerad 2011-11-28 18:46:04

Hoppas dom hittar vad som är felet... krya på dig så länge.. kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela