Publicerad 2011-11-18 08:50:13 i De bästa av Bålsta! <3,

Fjeedag! så som jag är glad.




Gomorgon fina ni! Fredag är här, så som många längtat va? Igår efter vi åkte hem från stan! (i all extas) så svängde vi in på donken och beslöt oss för att äta vår middag där! tyckte vi skulle 'fira' lite :D haha, men en burgare satt fint när vi va helt utsvultna. När vi kom tillbaka till Bålsta hämtade vi hem en jätte glad liten Wilja! Hade gått SUPER för henne hela långa dagen, inte ett skrik! De gillas.
Blev att laga lite middag såfort vi kom hem till fröken, sen blev de bara mys hela dagen! Satte in lillasysters bilder i två ramar och så!♥

Nu så blir det att jäkta in i duschen!
Har nämligen två st extensions att sätta i idag, hur i gudarnas ska det gå med Wilja hemma! De lär vi märka, hon har ju inte vaknat på en stjärnas humör ;)
Sen ikväll blir det Tacokväll! Bli trevligt, och Linus kommer med stor sannolikhet få i sig en öl... eller två!♥

Postat av: Zandra - Augustifamiljen

Publicerad 2011-11-18 09:04:01

Försök få med dig nån allstå.. Den var jättebra faktiskt och vacker och precis som man trodde plus lite till! Eller så går du själv ;)



Jag har inte börjat känna nåt än, fortfarande rätt tidigt. Går in i v10 på måndag så. Men förmodligen kommer man känna nåt mycket tidigare den här gången, kanske redan om några veckor. Vad vet jag :)



Kram!

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-11-18 09:18:12

Tack för din kommentar!



Tavlan har jag köpt hos Bymandy.se :)

Postat av: Carro

Publicerad 2011-11-18 09:26:49

Sv: Nej, det är ju inte alls så lång tid kvar, men det känns som en evighet. Hoppas tiden går fort till dess! :) Jag har ingen aning om vad det är för ett litet pyre som växer sig stor i min mage. Det vore himla kul med en pojke så att jag har en av varje, men det känns mer som en tjej :) Det vore ju skitkul också! Nova-Lee med en lillasyster <3 Ååååh, vad jag läääängtar!!!



Kul att hålla på att bestämma namn! :) Jag har ett pojknamn den här gången som jag verkligen gillar. Lite sämre med flicknamn. Men det ska nog gå att ändra på om det visar sig vara en flicka :) kram!

Postat av: Anna - Mamma till Lowa & Wilton

Publicerad 2011-11-18 09:54:04

Åh va kul att ni hade tänkt namnet Wilton om det var en pojke i din mage :) Wilja var superfint. Har ni bestämt namnet som Wiljas lillasyster ska heta? Vilken superfin blogg du har :)

Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella ♡

Publicerad 2011-11-18 11:57:30

Söööt! Hoppas ni får en bra helg!



Svar: Kul att du är med i dagens blogg, vinnaren kommer upp senare idag =)

Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Publicerad 2011-11-18 12:02:23

Vilken fin bild!

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-11-18 14:00:49

åh tack vad snäll du är! :)



alltså den där tjejen är så söt att man inte kan sluta titta på bilden! :)

Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella ♡

Publicerad 2011-11-18 14:20:13

Dagens bloggvinnare är utsedd, kolla om du vann annars kan du anmäla dig igen :) Kram

Postat av: victoria

Publicerad 2011-11-18 15:13:24

vilken underbart söt bild!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela