Publicerad 2011-11-14 13:15:50 i En annan del av Stockholm!,

Fick en kommentar nu på morgonen som gjorde mig ännu stoltare som Mamma!


Anonym om - En mamma som är fruktansvärt stolt:
Hej :)
Tänkte bara skriva några rader då jag har läst din blogg sen starten, men aldrig kommenterat.
Jag bor också i Bålsta och jobbar som timvikarier på olika förskolor. Så en dag förra veckan jobbade jag på Backsippan och fick då se att Wilja går där.
Nu till saken: Du har en otroligt fin och snäll dotter. Hon känns äldre än vad hon är, det tänkte jag på när jag satt ocg "degade" med ett par barn. Jag fick sitta och göra "korv med bröd" i lera till alla barn utom Wilja, för hon försökte verkligen själv! Istället för att gnälla och säga att jag skulle göra så försökte HON. Den minsta vid bordet! Jag blev imponerad :) Och hon var så snäll mot allt och alla.
Förstår att du är stolt, för det borde du vara! :)

Sitter här och läser igenom och kan ingenting annat än o le! Att hon har hamnat på en förbaskat bra förskola, och har bra pedagoger är jag glad för. Men att dom tar in vikarier som är minst lika duktiga glädjer mig! Va roligt att du hamnade just på hennes avdelning, men va chockad du måste blivit att där är Wilja! :D de du säger känner jag igen, och de får jag höra ofta. Wilja är verkligen stor för att vara så liten, men glömmer de ibland! Och de märks när man träffar barn i samma ålder. Det är imponerande att barn kan vara så olika! Precis så som det ska vara, alla har sin takt.

Oavsett hur hon är, tidig eller sen de skulle inte spela någon roll. Hon är den hon är, och man kan inte jämföra något annat barn med ett annat! Men att hon är SNÄLL mot andra barn, de tackar jag gudarna för! Aldrig har jag sett henne puttats, bitit någon annan eller är elak. Aldrig: MIN! Utan hon delar med sig. Vi har jobbat mycket på de här hemma, och klart att de kan komma perioder. Men i överlag mot andra så är hon en fantastisk liten tjej!

Tack så mycket för att du lämnade din kommentar, den gjorde verkligen hela min dag! Hoppas vi ses nångång på förskolan :)

Massa Kramar.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-14 17:38:31

Oj, hoppas att du inte missförstod, ville ju inte riktigt "jämföra" henne med andra, men det var så tydligt att hon ville lära sig. Jag har en syster på 8 år som fortfarande inte VILL lära sig nåt. Så det var just att det verkade som att hon VILLE :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela