Publicerad 2011-11-03 09:21:50 i De bästa av Bålsta! <3,

- Wilja är lämnad! Nu dags att städa.




Imorse skulle Wilja PROMT ta på sig skorna som hon plockade fram, men dom va ju liiite för små! Så arg hon blev när hon inte fick på dom på fötterna.
När jag lämnade Wilja idag så va hon ledsen! :( längesen sist... Men hon höll nästan på att somna i vagnen påvägen dit, sen fick jag dra upp henne! Blev känsligt när jag skulle gå, men vinkade hejdå i fönstret, och efter några steg bort så hörde jag att hon slutade gråta.

Idag och inatt har de inte varit någon bra start på magen! full aktivitet. Vaknade inatt av att jag hade ett par onda sammandragningar och la mig på sidan! Nu på morgonen tog de en stund att ta mig upp för backen till förskolan. Högg till, gör ont i hela övre delen av livmodern, och mer på vänstra sidan!
Nu när jag sitter så drar det till igen, ush. Ja, tiden är väl förbi då man knappt känner av dom!
Men om jag tänker tillbaka så kommer jag inte ihåg att de kändes såhär med Wilja i magen!

Så olika det kan vara. Ska se så det lugnar ner sig under dagen! Ska ju inte göra nått ansträngande precis! :D Och imorgon så får vi svar om de va nått tokigt eller inte.

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-11-03 15:23:43

Åh, det där fina mjukissetet fyndade jag på loppis åt pojkarna för ett tag sedan! Så gulligt :)



Sv; Tack vad du är gullig! <3 De kan fortfarande inte säga helt säkert om de är enäggs- eller tvåäggstvillingar, utan vi får helt enkelt vänta & se tills de föds :) Men eftersom chansen finns att de är enäggisar så kollar de extra noga :)



Kram till er fina

Postat av: marina

Publicerad 2011-11-04 23:23:28

haha så liten och har redan en bestämd Vilja :P haha..

min bästa vän har också en dotter som heter Vilja, och har nog lika stor vilja som eran Wilja :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela