Publicerad 2011-11-08 19:50:18 i Bara Patricia,

- Resultatet av färgningen!




Idag hade jag ju som sagt: Projekt HÅR! Ni ska få se en bättre bild imorgon.
Innan så hade jag ju en asfin färg! Men som blev förjäklig... Bara mörk, alla trodde ju att jag hade färgat håret nästintill mörkbrunt! Men icke, de blev så när allt bara försvann?

Nu är jag dock jätte nöjd med färgen! Den är något ljusare än på bilden, skulle kanske behöva lägga i en toning så småningom, för att dämpa det lite. Det känns som en sandig kopparfärg! Hade slingor i i ca 30 minuter, sista tio minuterna blandade jag slingorna med en koppar för att dämpa det 'gula' blev helt okej :)

Linus blev dock rätt chockad när jag kom hem!
" Men vaa, jag hade ju precis blivit van med att du va mörkhårig! :P "

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2011-11-08 21:28:52

Är det inte farligt för barnet om man använder blekning och slingar håret när man är gravid?

Jag skulle nämligen behöva slinga mitt ljusa hår men har inte vågat för är rädd att det är farligt :(

Postat av: L

Publicerad 2011-11-08 23:27:42

Heello! Bekant L här igen! Är även frisör och gjort dig i håret för fleeeeera år sedan ;D Mitt tips till dig är rödhårig numera själv! Och mitt hår mår sådär. Bojkotta färg heeeelt och kör på färginpackning helt. Revlons färgbomber är heeelt fantastiska! Finns en som heter 7/34 (guldröd) och en som heter 7/40 (rödröd) om man vill ha den ljusare så kan man vara blanda i 1003 (ljusguld) eller 9/31 (beigeblond)

Good luck!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela