Publicerad 2011-11-08 23:49:16 i Bara Patricia,

- Mammor utan fördomar, skitsnack.




'Mammor utan fördomar'
Är det på riktigt? Jag känner nog inga mer som har större fördomar än mammor! Herregud. Gör man så, då är de fel, gör man si, ja då är det också fel. Man är bäst helt enkelt, och alla andra mammor är helt världelösa! 'hon ger Casper burkmat' fy så hemskt, har ni hört?
Sånt jävla GOSSIP!

Var bara ärliga, snacka med varandra istället för o skriva tomma ord via en förbannad jävla data.
Kan inte låta bli att bry mig! Man kan verkligen inte gilla alla, TRO mig. Det kan man inte! men istället för att kasta massa glåpord på en annan människa. Låt bara bli! Mår man bättre över att skriva en elak sak? förstår verkligen inte hela grejen. Det kommer jag aldrig att göra! sitta där bakom sin skärm och känna sig SÅ bra, eller vadå?
Folk som lägger sig i saker dom inte har en enda jävla aning om. Folk som är elaka och skriver saker som dom inte kan stå för! herregud..

Snurrigt inlägg! avundsjuka kommer alltid att finnas, där tror jag skon klämmer i de flesta lägen!
En annan människa klarar inte av att se en annans lycka, och gottar sig därför i andras olycka för att må bättre själva.

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-11-09 09:59:28

SV: Tack :)

Haha jag? Jag om någon är väl en av alla som känner dig Patricia, genom skolan och allt. Annat än genom bloggen om man säger så.

Du får ju tro vad du vill men med handen på hjärtat vet jag vad jag sagt. Trist allt det här med skitsnack hit och dit.. men det går ju inte att komma ifrån. Jag vet att folk pratar om en.



Gick det bra hos MVC?

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-11-09 10:54:10

Usch skit i alla cpmorsor! Blir irriterad bara jag läser detta och JAG har själv råkat ut för allt det där.. man blir bara så jävla ledsen och känner sig sviken av folk som man trodde var ens Vänner.



Stå på dig! Pussss <3

Postat av: Sussi med bebis i magen.

Publicerad 2011-11-09 20:48:34

Men vad fin du är! :)



Jag blir både ledsen och irriterad på det du skriver, att människor verkligen beter sig så och aldrig kan glädjas åt någon annans framgång och välmåeende att man alltid måste hitta fel istället för att ge beröm. Nej fy för sånna människor.



Stå på dig, du verkar vara en helt fantastisk mamma och det är det allra viktigaste. Jag känner dig inte alls men har fått en sån himla fin bild av dig och din fina familj.



SV; Just nu mår jag jääätte bra, men mådde illa och kärktes en hel del fram till vecka 16-17 sen vände de på en natt och sen dess ha jag fått må bra.

hur mår du?



Åh vad spännande med ett 4D ultraljud, ska bli spännande att läsa sen hur det var och de mer exakta BF datumet då :)



Ja, andras tankar och ner klankade ord det kommer man nog tyvärr aldrig komma ifrån. Det viktigaste är iallafall att vi mår bra själva och är stolta över de liv som tar över våran kropp ;)



STOR KRAM

Postat av: Erika

Publicerad 2011-11-10 11:29:28

Du har så rätt i det du säger! synd bara att du gör EXAKT samma sak hela tiden. du är precis den där mamman som tycker att alla är värdelösa mammor, utom du. det du gör och säger med/till ditt barn, de är SÅ man ska uppfostra en unge. Men sen kan du komma och göra samma sak som du nyss klagat på eller som du säger att dina barn aldrig skulle få göra? snacka om att bara vilja passa in. och de förstår jag att du vill. de måste vara skit tufft. men gör dig själv en tjänst, tro inte att du är VÄRLDENS BÄSTA mamma. för de är du faktiskt INTE!! och påtal om de andra du skrev att man inte ska snacka om nått man inte vet. du är ganska duktig på den biten också^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela