Publicerad 2011-11-21 12:55:05 i En annan del av Stockholm!,

- Långt hår innan Jul & Nyår?







Är du sugen på att få långt hår till Jul & Nyår?

Sätter i extensions för er här nu för 500:- istället för mitt ordinarie pris. Nu inför Jul & Nyår så har jag en del bokningar, men eftersom jag är hemma så går det att ordna med tider lite hur som haver.

Håret sitter i mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mycket ditt egna växer.

Jag rekommenderar att köpa håret från Rapunzel of sweden. Det är en nätbutik, och det tar mellan 1-2 dagar för håret att hamna i brevlådan. Man betalar antingen via kort eller på faktura! Har alltid beställt från dom, bra leveranser och ett otroligt skick på håret. Har aldrig blivit besviken, och färgerna som syns på bilderna är dom exakta i verkligheten. Dom har även en butik inne i Stockholm för er som har vägarna förbi, då får ni hjälp direkt och dom väljer ut den färg som passar er.

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.

Bifogar en länk direkt till rapunzel där ni ser färgerna, och priser på storpacken.
http://www.rapunzelofsweden.se/harforlangnings-produkter/hair-extensions-storpack/nail-hair-extensions-storpack

Jag ansvarar för isättning, klippning etc.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-11-21 13:12:14

Ja! Men du vart så himla fin i det så jag tycker verkligen du ska ha kvar pagen! :)



Ja jag är väldigt intresserad, men pengarna är problemet haha:p vill hellre ha rapunzelhår än tajmahal pga kvaliteten :p men vad tycker du? Det skiljer sig ändå 1000 kr tror jag om inte mer ;)

Ha det bäst!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-11-21 15:14:02

Okej :) ja nu har det kommit till den gränsen att jag måste färga utväxten också haha! Så jag får se :) men tror du att man kan ha tajmahal hår i 3 månader eller blir det jätteskillnad? :) ska kolla och tänka lite men annars kontaktar jag dig på en gång! :)

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Publicerad 2011-11-21 15:52:24

Åh skulle verkligen vilja ha långt hår igen :)

Tänkte passa på att fråga hur du får fram "hjärtan" du brukar ha på dina bilder, för visst använde du photoscape? jag är helt lost när det gäller sånt :P

Kram

Postat av: Ida

Publicerad 2011-11-21 16:30:38

Hade jag bott närmare dig hade jag absolut bokat en tid, vill så gärna ha sådär riktigt långt fint tjockt hår! :)

Går det bra att locka det håret och så med locktång?

Har för mig att jag sett dig i lockigt hår på någon bild!

Postat av: carro

Publicerad 2011-11-21 23:03:11

Du är så otroligt vacker på dom bilderna. Även när du ser lite knasig ut ;) Kan tänka mig att de är många som är avis på dig. Inte bara pga ditt utseende utan även ditt liv.

Lycka till vackra du. O en sak till. Kanon bra blogg..

Postat av: D

Publicerad 2011-11-22 01:25:44

hej ville bara säga att du e otroligt vacker! sen har jag en fråga..jag gillar din hårfärg skarpttttt på foto nummer 1 och 6 .. undrar vad det är för färg du använt? (jag e BLOND just nu)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela