Publicerad 2011-11-09 12:20:12 i De bästa av Bålsta! <3,

- Dagens tröttis!




Okej, det kan inte vara magsjuka har jag nu konstaterat högt för mig själv! Då borde de ju ha kommit upp nått hittils? Men jag mår illa. Som bara den! Attans också.. Känner mig helt hängig idag! MEEN... Dagens anstängning har varit att plockat undan, och ha hoppat in i badet. Kletat på lite mascara! OCH gjort nudlar.. Gourmélunch hör jag det! mums. Sånt får man äta om man är alldeles själv!

Snart ska jag iväg på de FÖRSTA samtalet på förskolan. Känns så spännande! För första gången? Åh.. De är detta man ska se fram emot nu, höra hur de går, hur hon utvecklar sig. Helt fantastiskt!
Känns som lillasyster också är grinig i magen idag. Buffar är inte rätt ord längre, utan hon KICKAR mig i revbenen! Så nått måste jag ha gjort. Har glömt hur de kändes de där!♥ När Wilja låg i magen så parkerade hon alltid ena foten under vänstra revbenet, så kunde hon ligga! hur mycket jag än hoppa, rulla, buffa tillbaka så vägrade hon att flytta på sig. Men lillasyster har snott de högra ;) skitungar båda två!

Man saknar graviditeten så otroligt mycket när bebisen väl är ute! hur är de egentligen möjligt? Vad är tjusningen med magen egentligen? känner mig som en padda! aldrig söt, aldrig fin, aldrig 'sexig' vilket kanske är helt omöjligt. Det är KLART värt varenda sekund! Men ändå, att vara gravid kanske inte är min grej :P
Om man klär i det fine. Men jag som är ett äpple högt blir lika lång som bred. Men med andra ord, jag älskar att vara gravid, men kanske inte alla dagar i veckan!^^

Ett snurrigt inlägg om allt och ingenting, beror på tristess.

Postat av: Jannika

Publicerad 2011-11-09 13:10:17

USCH!!!! jillian va magsjuk det va hemskt! hoppa för din skull att det itne är så!

Postat av: Malou

Publicerad 2011-11-09 16:06:20

Har nog läst ett par ggr nu att du säger att du är kort :-) hur lång, eller ja haha hur kort är du? 160?

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-11-09 19:49:04

Hoppas du klarar dig! Jag mådde illa i 2 dagar innan jag fick min...blääää!

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-11-09 20:02:01

Du är lika fin trött som otrött tycker jag! :)



Spännande med samtalet, hoppas det går bra!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela