Publicerad 2011-05-23 00:05:34 i Livet i Gnesta,

Morgonen började ju som sagt snäppet FÖR t...


img_6807 (MMS)

Morgonen började ju som sagt snäppet FÖR tidigt eftersom jag somna vid 4 igår natt och gick upp vid 9 ;) den där energin sacka rätt ner i backen när klockan börja närma sig 12 då tåget mot Gnesta skulle gå! Hade lite lyx nu på morgonen också, älskling körde mig till tååget :) stod och kramades lite med honom, då kommer den där ångesten allltid fram igen.. Hatar att åka ifrån honom! Blä! Och jag börjar ju bli rätt BITTER på att åka tåg som ni förstår. Snittar MINST 8-11 timmar i veckan på pendeln, och är inne på 4:e månaden. Börjar verkligen ruttna! Men snälla baby lånade ut sin iPod till mig! Så ner till Gnesta gick de faktiskt bra! :D satt och skratta hela resan.... Då den va uppdaterad för säkert tre år sen då BYZ och karatefylla fanns på spelningslistorna! ^^, roade mig iallafall. Sen väl framme så hämtade jag mitt lilla TROLL som mötte mamma vid tåget! Hade hörlurarna på mig, de första hon gjorde va att headbanga! ;) haha! Sen blev det glass i parken med Mimmi och Madde en snabbis. Upp till Pappa och hälsa på, sen hem till Mamma då pappa Simon kom med pizza åt oss. Sen avslutades kvällen på de bästa sättet, glas vin med mina flickor! Saknat er! <3 nu ligger jag i sängen helt KÖRD, trött är bara förnamnet. Svår o sova som vanligt utan L vid min sida! Även om han är den omysigaste någonsin att sova med! (täcktjuuuv och vänder sig längst bort) från mig när han sover! ;) så saknar jag de ändå... Bara vetskapen att jag kan vända mig om, hålla om honom och ge han en kyss på ryggen! Och sen somna igen... Nu är de tomt på min ena sida, van att ha båda mina fina hos mig. Hoppas de ändras snart! <33  Gonattski från mig.

Postat av: sandra

Publicerad 2011-05-23 13:36:03

Världen är bra liten, i går var jag i dina kvarter (hökis) för att köra hem Daniel så han kunde hämta sitt legg som han skulle ha när han spelade fotboll i samma lag som min Tim. Och då visar det sig att ni känner varandra? Hahaha.. sjukt liten värld.

Intresseklubben jag vet Hahahaha,..



Ha det gott!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela