Publicerad 2011-03-09 10:17:49 i Livet i Gnesta,

Skrikorkester nr 2


(Bjuder på en gammal underbar bild från innan julen på Bästisarna!)

Funderar... funderar...
Skratt gråt skratt gråt skratt gråt skratt gråt skratt gråt.
Jag håller på fullaste allvar på att bli knäpp! VAD är de för fel? vad ska jag göra :( finns ingen feber, så kan inte ge henne mer än en alvedon! nu sover hon iallafall, gjort det en stund. Öronen bara njuter!
Fan de här är hemskt. Såfort jag inte bär på henne så skriker hon, men det är omöjligt att bära henne hela tiden! får ryggskott, och hon måste förstå att det inte GÅR.

Känner mig hemsk när jag blir irriterad. De är ju inte hennes fel, och det vet jag ju också! och ja blir lika sur på mig på en gång, och får ångest över att ja kände mig sur på henne. Ja, ni förstår. Hela den karusellen!
Men när man testat ALLT och ingenting fungerar, ja! då blir man i de läget som jag är - maktlös!

JAG ÄLSKAR JU DIG SKIIITUNGE! <3

Va ska man göra idag då?
Vill göra nått! TOKFINT väder, åka till kungsan å leka bambi på hal is? dom har ju faktiskt skridskoåkning där!^^, vore sanslöst kul. Men det återstår o se!

PUSS på er.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-09 10:22:12

om det e tänder på g och hon har ont varför inte ge henne en alvedon mot smärtan? behöver ju inte ha feber för o ge henne en alvedon. räcker ju att hon har ont, o det verkar hon ju ha gott om

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-03-09 10:52:04

Köp hem öronproppar som du kan sätta i öronen när hon sätter igång att skrika så kanske ditt tålamod håller lite längre... människan är gjord för att reagera på barnskrik och vi uppfattar därför tonerna ännu bättre då.



Skriker hon lika mycket när ni är hemma hos dig? Kanske är det för mycket omställning i hennes vardag och liv med flytt och separation och ny kille... jag vet inte. Vaknar hon och skriker/gråter så kan det vara en period med livliga drömmar hon har.



Det kan ju också vara en "fas" i utvecklingen bara, med separationsångest och extra stort behov av närhet.



Hoppas iaf att det snart går över så att ni båda får lite mer lugn och ro.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela