Publicerad 2011-03-02 22:04:45 i Livet i Gnesta,

Recept :)


MUUUUUMS!!
Lax, potatis, färsksparris kokt majs & grönsaker! :D

Postat av: Jenna

Publicerad 2011-03-02 22:33:20

Mmm vad smarrigt det där såg ut! För oss blev det falukorv ikväll, gourmet värre =)Hoppas du har en bra resa hem imorgon. Kram!

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2011-03-03 11:28:03

läste kommentaren om att "Wilja åker fram och tillbaka.. och vad Simon tycker om att ni är flera dagar hos Linus...



Jag har fortfarande inte riktigt full insyn på hur det ser ut i ert liv nu men det verkar inte dåligt i alla fall, såå du lyser kvinna!! ^^



Tills den dagen som ni har bestämt vilka dagar och hur ofta Wilja ska vara hos var och en så är det bäst att hon är hos dig och hur länge hon pisse vill! ;D



Jag har endast uppfattat det som att han hämtar henne lite då och då, har jag fel? har inte uppfattat någon regelbundenhet.



Det är bättre att han har henne mer sällan så Wilja kan få möjlighet att känna sig så trygg som hon gör nu. Att hon har folk i sin omgivning som ALLTID kommer att finnas där för henne och ställa upp än att vara mycket hos nån som bara kan ibland.



Det är ju inget dumt att tycka så, det är heller inget illa menat. Alla behöver sin tid för att inta sina roller och finula ut vart man vill vara. Tills dess så kan ni få bo hos Linus om ni vill! ;D Bara att mamma och Wilja mår bra! Det är det enda som betyder nått, sen visst behöver barn en fadersgestalt. Men hellre en som inte är pappa men som finns där, än en som är pappa och kommer lite då och då på oregelbundna tider... det gör henne bara förvirrad och orolig..



men absolut så kommer han alltid att vara Wiljas pappa, det handlar inte om att byta ut någon. Det handlar om att göra det bästa av situationen för alla, men främst för Wilja. Hon har inte valt detta, ingen kunde veta att det skulle bli som det blev, men det är därför det kallas livet, man kan inte riktigt lita på det...Man kan bara göra det bästa av situationen..



kraaaam

Postat av: Millie

Publicerad 2011-03-03 14:09:04

Såg dig och Madde på Järna-tåget nyss, med era små sötnosar. Men feg som man är så våga jag inte hälsa, man har ju alltid undanflykter, "jag hade bråttom att gå av tåget", det var min för idag. Men jag ska gnugga hjärnhalvorna för att hitta på någon klurig fråga till dig. Tänkte bara hälsa dig en underbar dag! All lycka till dig! Kram

Postat av: Mica- ung mamma till ett mirakel

Publicerad 2011-03-03 16:03:21

Gud vad gott det såg ut!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela