Publicerad 2011-03-20 09:42:57 i Livet i Gnesta,

Istället för en tant på 80+ så liknar jag ...


Istället för en tant på 80+ så liknar jag nu en golden retriver i skallen istället! Suck, bättre det dock. Igår hade jag nog alla nyanser i håret man kan tänka. Jag hade ju så vitt man kan tänka sig! Sen skulle jag lägga i en asktoning för att dämpa ner färgen! Men... Eftersom jag hade NOLL pigment i skallen så blev det självklart BLÅTT. I med mörkblonda slingor, bara för att jämna ut det! Blev LILA och GRÅTT..... Där fick jag panik och kände gråten i halsen! Ner och ha handla en guldfärg... Mot det röda hållet, BARA för att få pigment för att sen kunna slinga det! Så nu har jag räddat de så gott som :P aldrig mera vithårig! Haha. Igår så kom storesyster till stan, strosa omkring! Fikade på panoramafiket på Kulturhuset. Wilja fick sig en ny vårjacka & tröja från ZARA. Så himla sött :) gick ner mot Kungsan! Skulle bli skridskoåkning, men icke! Snön var borta. Men tog en promenad bort mot slussen, och sen tunnelbanan till mig! Och här började experimentet också ;) på kvällen kom hjärtat! Försökte äta en misslyckad middag, smaka skit! Så vi gick ner och handlade igen. Idag så ska jag tagga för match ;) Linus mamma kommer och hämtar oss! Sen ska jag få se mig stjärna spela, derby! Kan bli spännande. Toppendag och solen skiner! Wilja sover och jag ska göra mig klar. PUSS!

Postat av: amor vincit omnia

Publicerad 2011-03-20 17:45:56

Hej :) trist med håret! :( måste bara säga att det är så kul att se dig lycklig igen! Så kul att du hittat kärleken igen!



Hur trivs ni i nya lägenheten du och din fina lilla tös?



Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela