Publicerad 2011-03-16 07:23:49 i Livet i Gnesta,

Hela dagen är spikad!


Igår så besökte jag barkarby för första gången (?!) Varit i centrum, men aldrig bland alla affärer.
Va nog inne på de största Stadiumet ever! Helt sjukt stort, Linus köpte ett par nya fotbollsskor. HUR KAN NÅTT VARA SÅ DYRT?! svimmade nästan! Har fått för mig att de ska vara en billig sport, men man byter skor minst två gånger per säsong, då är de fan ingen billig lek inte längre.

Sen va vi inne på Ikea en sväng! Köpte hem en matstol på begäran :D Så bra de blev! Köpte lite smått & gott för en chockerande liten summa pengar på ikea. Fick 12 glas, badrumsmatta, handdukar, kökslåda! ja lite saker som man MÅSTE ha hemma. Lite svårt att köpa nått annar sålänge jag inte har möbler att ställa upp. Snark!

Men, vi har bestämt i vilka färger allt ska gå!
Vilken jävla tur att man har en pojkvän som är inredningsexpert! Nu så, nu jäklar. Bara vi behöver en plånbok också.. Idéer finns, men de andra kapitalet är de brist på :P
Men i fantasin så är det SJUKLIGT snyggt! ;)

Idag så har jag massor att göra!
Ska hem nu till Hökis, sen duscha göra mig iordning! På med allt, möta Pappa Simon på söder. Luncha, Wilja ska få busa! :) Sen mot kvällen så ska jag tillbaka till Bålsta för att fika och träffa Linus föräldrar! :D Han har redan skvallrat att Wilja ska få en present..... :) Gud, lilla sötan! Glad kommer hon att bli.

Så jag blir kvar i Bålsta längre än planerat! Men bara bra, för kommer inte kunna träffa honom i helgen.
Så en dag extra är bara bra för mig.
Tanka lite mera kärlek så jag klarar mig! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela