Publicerad 2011-03-02 08:58:00 i Frågor & Svar,

Frågor & Svar!




<3<3<3<3<3<3
Bara för att du är min!
Första bilden på dig och mig.

Sanne - mamma till lykke : Du verkar så himla glad igen med nya killen :-)
Svar:
Hur det känns på insidan speglar nog till till utsidan! Jag mår otroligt bra, och då syns det kanske? <3
Och ja, jag är verkligen glad! Sjukligt glad.


Anonym: Måste bara få säga att du ser så himla pigg och glad ut på bilderna =) Kul att se. Dessutom så är du så vacker, hoppas ni alla mår bra och har det bra. Kramar
Svar:
Vill bara säga tack så jätte mycket! Och jag blir OTROLIGT glad av era peppande kommentarer.

Wilja, mamma till Jamie! om Frågestund i bloggen inleds.:
Kan du inte berätta lite om din nya kille? Hur träffades ni? Hur gammal är han? Osv? :)
Svar:
Hm! Vart ska jag börja? Kommer att berätta lite i taget så de inte blir för mkt om honom direkt. Men han är 22, blir 23 iår! :) Vi träffades... första gången i somras? utan att jag visste om det!^^, men vi träffades genom Madde & Magnus! eller mer igenom hennes kusin Totte egentligen. De är en LÅNG historia! Han heter Linus Carlsson, bor i Bålsta! så långt kanske ni är med? spelar fotboll och har stått som målis ett par år, men åter på planen igen :) Han har två äldre bröder. Gott lumpen, prickskytt i Luleå! Sen.. gick Design/inredning i gymnasiet med inriktning mot fotboll :) De va lite KORT och gott, en snabb beskrivning. Men de förklarar inte vem han är och hur fin han är på sina sätt att vara! <3

emma - 19årig mamma till hugo :) jag slänger in några frågor till dig :)
1. Kommer Simon träffa Wilja regelbundet?
Jag hoppas att Simon kommer träffa henne så ofta han bara kan.
2. Hur är stämningen mellan dig och Simon nu?
Stämningen mellan oss är till o från varje dag. Ena dagen är han förstående och förstår. Andra dagen är jag det värsta som har hänt honom! - men allt är ömsesidigt.
3. Har ni flyttat in/ska flytta in hos Linus?
Nej vi har inga planer på att flytta ihop! :) och absolut inte ännu. Vi är med varandra i ett par dagar eftersom vi bor sålångt ifrån varandra. Så vi vill ses den tiden vi kan :)
4. Vad jobbar Linus med?
Linus jobbar med grävmaskiner! Har en egen, haha! :D sitter i sin skopa. Hm, river mark för att hus ska sättas kort & gott.
5. Vad ska du göra efter mammaledigheten?
Svar:
Efter min Mammaledighet... Den är fortfarande lite oklar! har ett par jobb jag KAN gå tillbaka till om jag vill.
Men känner dock inte större sug, så jag har ögonen öppna och kollar på nya jobb :)


Sara - mamma till alice
Juste måste fråga om du är duktig på designer? Eller om du har köpt din? :)
Svar:
Jag kan, men duktig kan ja inte säga att jag är! Är lixom i inlärningsfasen!^^,

Linda: Jag undrar om jag kan få krama dig i en evighet?
I miss you loongtime <3
Svar:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Emmy: Vad har hänt ml dig å mimmi? träffar du aldrig din gudson längre?
Svar:
Sen kommer dessa frågor igen! INGENTING har hänt mellan mig och Mimmi. Bara för att man inte umgås var eviga dag, tycker man inte om varandra då? har man blivit ovänner? lämna min gudson utanför detta! De blir bara patetiskt. Älskar honom som om han vore min egna! och klart de e tråkigt att inte träffa honom så ofta längre, men de ska de bli ändring på! <3

felicia: Kikar in... Fin blogg!
Hur gammal är du?
svar:
Jag är 20, blir 21 i sommar.

Anonym om <3:
vart är det du ska flytta? har försökt gå tillbaka i bloggen o kolla om du skrivit det, men jag ser ingenting! kanske flytta till bålsta nu när du har varit där så många gånger? :p
Svar:
Det har jag inte klart ännu, men självklart tillbaka till Stockholm! söker lägenhet varje dag, och hoppas på napp alldeles strax.

Detta kanske inte blir någon fråga direkt,men jag undrar lite hur du planerar framtiden?wilja verkar acceptera att åka runt o sova här o där,men borde ni inte vara mer "hemma" alltså,så hon får ha sin egen säng,sin egen trygghet(självklart är du den största tryggheten,men ett riktigt hem) och vad säger Simon om att du tar med dig wilja o åker bort flera dagar till din nya kille? Skulle du
acceptera om Simon tog med wilja till sin nya tjej (om han har någon) i flera dagar.... Behöver hon inte likaMkt sin pappa som sin mamma???
Svar:
Att hon åker runt och sover här och där stämmer inte. Jag och Wilja har flyttat in till min Mamma, där hon har allt hon behöver! sin säng, sina leksaker matstol etc. Mamma bor ju inte där, så vi har lägenheten för oss själva och den är som våran. Vi har åkt till Linus! De är EN person, och inte flera. Och här trivs hon som fisken i vattnet! sover tidigare än va hon brukar och har sovit HELA nätter. Hon har leksaker här också!

Och att hon känner sig TRYGG går det inte att ta miste på. Det är ett helt annat barn!
Utan skrik och bråk, så blir barnet lugnt. Så hon har det bättre här än någon annanstans just nu.

Simon är inte glad att vi är här. Men det är bättre för henne här just NU, och det vet han.
Men tills han ordnar upp sin hemmiljö, så är hon inte där. Inget barn ska behöva ha det så! Just nu är de jobbigt för oss alla. Men behöver inte gå in på varför!

Om hon var otrygg, så Ja! då hade jag accepterat det för HENNES skull. Klart jag inte hade tyckt om det? men man tänker väl på sin dotter framför sig själv!
Hon behöver sin mamma lika mkt som sin Pappa, men lika viktigt är det att hon har personer kring henne som gör allt för henne.

Camilla:
Måste ju säga att du är beundransvärd och klarar att gå vidare med ditt liv på det sättet du gjort med så mkt förändringar sen lilla wilja kom. Men hur känns det att vara ensamstående med wilja? och nu träffat en ny? Jag blir så glad att se när man kan vända en sådan stor förändring till det bästa helt otroligt.. Så glad för eran skull för en lycklig mamma = lyckligt barn... Sen måste jag säga huaameejjjen vad vacker hon blivit lilla wilja.. Kul att fortfarande hänga med här inne snart två år sen jag haka på din blogg och e alltid lika kul att vara här inne och läsa <3
Svar:
Vilken underbar kommentar på alla sätt och vis! <3
Tack så jätte mycket, och va kul att du hängt med under dessa två små år! och hoppas du fortsätter vara en trogen läsare. Att vara ensam med Wilja är ingen konstighet! De är ingen skillnad mot förut, förutom att inte höra alla suckar kring allt! Jag gjorde ju allt hemma, städa, tvätta, mata, laga, klä på/av & byta! fick hjälp om jag fråga nån gång! sen har ju han aldrig varit ute med henne på tex promenader längre tider etc. Så... För oss märks det inte :) Han jobbade ju ofta när hon vakna o hon sov när han slutade. Så Wilja märker ingenting. Förutom att hon blivit mindre gnällig & tryggare utan bråk :)



Har ni några mer frågor så fråga på!! :)

Postat av: Sanne - mamma till lykke

Publicerad 2011-03-02 09:41:28

åh :)

Postat av: Malin

Publicerad 2011-03-02 10:00:26

Man ser verkligen på dig att du är lycklig med din nya kille :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-02 18:28:40

Vad jobbade du med innan wilja kom och kommer du gå tillbaka dit när mammaledigheten är slut?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela