Publicerad 2011-03-23 18:47:08 i Livet i Gnesta,

Den här dagen kan ta och köra upp nått. Nu...


Den här dagen kan ta och köra upp nått. Nu är jag jäkligt bitter! Iof så har hela förmiddagen varit underbar..... Vaknade, gjorde mig iordning åkte in till stan en sväng och mötte L & E! Blev en kortis, åkte sen till medis och träffade min efterlängtade Madde! <3 satte oss på Waynes på götgatan, barnen käkade och så. Sen hem till oss i hökis! Satt och pratade en massor, deppade lite ihop fast vi va glada men på ett ledsamt sätt! så tomt utan henne.. <3 SEN... Skulle jag gå och handla och följa henne till bussen! Plånboken va då med... Vart den försvann på vägen är ett stort mysterium! För ingen märkte nått, men borta va den illa kvickt. Sprang tillbaka hem och kollade, såg ingen.. Sprang ner till pressbyrån för o se om någon vänlig själ hade lämnat in den, men inte:( inte heller på SL. Så! Sprang hem igen och spärrade iallafall korten. De här SUGER med stora bokstäver! Alla pengar till förberedelse för wiljas födelsedag: POFF! Tvåtusen för mig är sjukt mkt just nu, och jag HAR inte råd med de här nu när jag behöver allt annat till lägenheten. Har lämnat lappar i porten iaf om jag råkade tappa den i hissen eller nått sånt. Tacka Gud att jag har mat och blöjor hemma till Wilja! Sån förbannad otur. :/ ligger i sängen nu och vill sova en timma! Men en viss liten bestämd madame yrar omkring och klättrar precis på ALLT som kommer i hennes väg! De e ju livsfarligt det här! Tur att jag inte har mer möbler för tillfälligt.

Postat av: Nicole - mamma till C & gravid

Publicerad 2011-03-23 21:10:46

Men no :/ plånboken som dessutom är så personlig.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-24 08:33:14

Ush vad tråkigt att du tappat din plånbok, hoppas den kommer fram. Men du vet att du kan ju gå till banken och ta ut pengar om du skulle behöva, tänkte efetrsom att du skrev "nu inför wiljas kalas". Lycka till Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela