Publicerad 2011-03-21 23:29:49 i Livet i Gnesta,

Är så trött på att mobilblogga. Men har in...


Är så trött på att mobilblogga. Men har inte råd att prioritera dator just nu! Så det får helt enkelt duga tillsvidare. Tråkigt att jag inte kan lägga in bilder, inga pengar på mobilen men ska tanka på den till nästa vecka. Idag så har Wilja varit med sin Pappa hela kvällen :) jag passade på att fixa iordning och STÄDA hela lägenheten, städade varenda liten vrå och lucka! Skönt att göra det ordentligt när man är själv, blir lite kämpigt när den ena plockar och den andra drar fram samma sekund! Va och fikade med bästa Johanna på gullmars också! Gamla standardhaket när jag bodde vid Globen <3 imorgon blir det tvättstuga och fika på medis i solen! Hört att de ska bli riiiktigt fint väder?de hoppas vi på! ;) sen på Onsdag kommer mina andra halvor till stan och myser med oss! Fan så tomt det är utan Madde:/ Torsdag blir det en trio till Gnesta! Ska träffa min Preggovän, och Pappa som kommer hem från Thailand. Fredag blir de BAKNING heeela dagen. Lördag är det Wiljas ettårskalas!! :) fullt upp den här veckan.. Vill ha miljoner på kontot också, kan ingen rik och vänlig själ skänka en slant till mig?:D haha.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-22 00:09:40

INte så jäkla konstigt att du inte har råd att köpa en dator kanske? eftersom du fikr och äte lunch ute yp...VAJE DAG? klaga int p att du inte har penger sluta fika så ska du se att du komme ha råd til en dator..ta fikapengarna o spra ill en dator istället! OCH jälvklart så saknar d Madde...men inte mimmi...good friend you are... mimmi verkar alltig glömmas i din blogg numera. inga illa mnat med dtta. men sanningen ;-)

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-03-22 00:21:39

Åh 1årskalas :) Att hon redan blivit så stor, nyss läste jag ju att hon kommit till världen.

Hoppas ni trivs i nya lyan och att kärleken sprudlar :p Och jag tror Wilja kommer få ett fantastiskt kalas med en sån mamma :O) kram på dig vännen.

Postat av: Linda

Publicerad 2011-03-22 07:10:08

Hade vi inte bestämmt onsdag?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela