Publicerad 2011-03-08 09:58:33 i Wilja 6-9 månader,

Åh, kort som inte visats! min tomtenisse.


Hihiii, mitt söta lilla troll <3 hittade lite bilder på Wilja på dessa SD minne jag hade! Från i vintras, ÅÅÅH lilla lilla bebis! Fan så stor hon har blivit sen bara dess? helt otroligt. Tavarapåtiden-tavarapåtiden!
Wilja kryper omkring här nakenfis och vi har precis vaknat till liv och ätit lite frukost! Nu blir de att duscha, sen blir det att ta sig till Barkarby och träffa storebror på lite lunch :)

Wilja har haft en arg natt minst sagt, hon vägrade somna igår! va mkt roligare att rulla runt o kramas med Linus än att sova! under natten så sparka hon på mig och gnällde. Hela tiden! grät, och va allmänt förbannad. - va har jag gjort nuu lixom?

Men nu är hon sig själv och jag har vaknat och är överlycklig igen, ÄNTLIGEN hos Linus! <3
Idag ska vi baka! Cheescake står på menyn, och köttfärssås och spagetti.


 

Postat av: Sanne - Mamma till Lykke

Publicerad 2011-03-08 10:10:37

Så lite så! Härligt att Wilja blir glad hos Linus!



Ja hon har blivit stor :-)



Nej hon har ju inte det, skicka ett meddelande på facebook för ett tagsen om hur hon är, personligheter och så vidare men han har inte svarat än.. Gissa om jag grär igår till en unge i minuten där pappan sa "pappa älskar dig" Önskar att det vore så här med..



Hur går det med Wilja och Simon? Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela