Publicerad 2011-06-15 10:02:12 i En annan del av Stockholm!,

Tankar och planer.


Mamma matar Ellan med lite jordgubbar! <3 älskar min fina min!^^, verkligen hot or not!

i helgen som kommer så ska jag åka ut ill systeryster hela veckan! Ska vara lite barnvakt åt barnen Tisdag & Onsdag, sen så får vi se hur vi gör i Midsommar. Är det så att jag har Wilja så kommer inte jag och linus ses på 11 dagar, känns väl lite sådär. Det är MÅNGA dagar, när man tycker att TRE dagar är jobbigt!

På midsommar så har vi lite blandade planer, men jag vet inte om jag kommer ha W ännu eller inte, och kan inte lita på nånting förns den dagen verkligen kommer. Antingen så kanske det blir Norrtälje med madde och mange, mimmi kanske också skulle dit hörde jag? eller bort mot Katrineholm med Totte och Sophie, linus vill dit.

Samtidigt så känner jag att de vore så mysigt att fira den dagen med Wilja! De är ju trots allt BARNENS dag känns det som, och flänga på krogen på midsommar känns som att DÖDA de man brukar göra. Aldrig varit på krogen under en midsommar, och de hoppas jag att jag slipper också!^^, på midsommar SKA man grilla och springa barfota hela kvällen lång, och tälta likaså! ni förstår den grejen. De ska vara så som de ALLTID har varit!

 

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela