Publicerad 2011-06-09 18:11:29 i De bästa av Bålsta! <3,

Sol & Bad hela dagen!


Vi har haft en helt UNDERBAR dag i solen med Sophie och Gibson! :)
Vaknade upp och kände mig alldeles bitter imorse, men det ändrades snabbt! Mötte Sophie, sen åkte vi ut till Ekilla och badade med våra små bebisar!
Och jag säger det.
LIVSFARLIGT!

Vatten är fan det bästa Wilja vet, spelar ingenroll om det är en stor SJÖ, dusch, balja till o med i DAMMAR så vill hon ner och bada! och man såg hur lycklig hon va och hur hon njöööt av att få springa omkring alldeles naken! Värmde i mammahjärtat.

Sen när vi fick nog av all sand, så åkte vi till hennes Farmor & Farfar och badade i poolen! :D Wilja krigade omkring med krokodilen, och även om de va 23 grader så SKREK hon när jag va tvungen att ta upp henne!

Kom hem, och när ja väl va här så kollade ja snabbt i bloggen och fick en suprise! <3
Så på med kläder och gå ut och äta! But im back, och lägger in lite bilder på datan.

Min iPhone är trasig... så bilderna blir sjukt suddiga? men jag lägger upp dom iaf :D Bättre de än nada.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela