Publicerad 2011-06-29 10:28:17 i Wilja 13-16 månader,

Lek och bad för fulla muggar!


Har haft ett par jätte mysiga dagar med Wilja på stranden! Dock är prinsessan alldeles knäpp i vatten. Hon skulle bada dygnet runt om jag tillät! Sprang hon inte och letade efter nått ätbart i alla andras kassar så sprang hon till vattnet! Våran mat, och våran filt va inte ALLS lika spännande tyckte Wilja! Blev helt chockad. ALLA andra barn satt snällt och still på sina filtar, hade en leksak och va nöjda. Men Wilja? inte en chans i helvete att hon vill sitta still! springa omkring, utforska och bada! Japp - där har ni min dotter. Inte en still minut på över 5 timmar, sen påvägen hem i vagnen så somnar hon självklart. En alldeles för aktiv liten skrutta! ;D Men hittils är de bara bra att hon är så frammåt.

Träffade flera bebisar (i mina ögon) men som va lika gamla som Wilja! Jag har ju henne och våra kompisars barn o jämföra med! Och dom har väl varit tidiga. Men andra.... Dom går ju knappt, säger ingenting, sitter stilla.. Kollar, svarar inte, säger ingenting? att de är sånna skillnader på barn till barn!

Där glömmer jag snabbt att Wilja faktiskt inte är så stor, men förstår så pass mycket.
Ta inte åt er någon, utan de är bara konstigt för mig då jag har Elliot och Wilja att jämföra med! våra barn kanske är konstiga och för tidiga, men andra som man ser är fortfarande små små bebisar.. 

Alla barn är olika - Precis så som de ska vara! hur tråkigt vore det inte annars?

  

  

Älskade lilla fialotta! <3
Du är det bästa som finns.


Postat av: Joi

Publicerad 2011-06-29 20:01:03

va roligt att hon kan ha baddräckten den lilla hoppetossan! jag saknar er, e ledig ganska mycket.ses någon dag?

Postat av: Elise

Publicerad 2011-07-01 18:50:01

Jag såg er när ni va där ^^ kändes lite malligt att få se dig irl :p Om du minns så va jag där med Isabella som Wilja lekte med, du pratade med hennes pappa :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela