Publicerad 2011-06-12 23:11:28 i En annan del av Stockholm!,

Igår hade vi en jätte mysig dag! Började m...


Igår hade vi en jätte mysig dag! Började med att äta lite frukost med mina hjärtan! Gick till centrum för att handla en ny solhatt till prinsessan då hennes kom bort när hon va hos S. Linus Mamma kom och hämtade oss där också, hans farmor satt också i bilen! :) åkte ut till Ekilla, Linus hade nämligen match igår. Blåste upp Wiljas pool som hon har fått och hade de jätte skönt på altanen, wilja plaskade omkring! Charmade både Linus mormor och farmor! :) <3 fikade gott, tog fram saxen och klippte hans farmor! Helt oförståligt, 95 år och vilket krut! Så härligt att se. Sen blev det bråttom! Hade tvivlat hela dagen på om jag skulle orka åka in till stan i supervärmen och fira min brors pojkvän! Men när storesyster ringde och sa att hon skulle dit så va jag vara TVUNGEN! :D så snälla Gunilla körde hem mig till Linus, bytte om en snabbis och tog mig till tåget! Och svetten bara rann... De va så SJUKT varmt! Till Karlberg och hoppade på bussen mot odenplan där jag mötte upp mamma, bror, syster och syskonbarn! Och vidare mot den japanska nudelrestaurangen :D Buddha hade bokat ett rum för oss 15 personer.. Det va en sån FIN tanke! Men de va minst 40 grader, längst in i restaurangen, så otroligt varmt och vi kunde inte öppna fönstrena! Den SVINDYRA nudelsoppan smakade skit, alla andras va jätte goda, men jag tog en miss och beställde nått med koriander! Allt smaka diskmedel. 250:- hejdååå, för de kunde jag ha fått måååååånga paket nudlar för på Ica! ;) blev inte långvarig då de va alldeles för varmt för prinsessan! Så vi rundade av kring 19.00, vänta på tåget hem i 40 min! Så jag va hemma till 21.00 , sen blev de bums i säng för Willy! <3 tände lite ljus och hade de mysigt bara jag och wilja medans Linus va ute med lite kompisar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela