Publicerad 2011-06-08 09:20:07 i De bästa av Bålsta! <3,

Gomorgon kära Onsdag!


Morgonen vaknade av att jag hade en halvkrasslig pojkvän som hade lite ont i halsen och hade lite feber! :(
Stackarn, men han kämpade i sig lite frukost och jag kokade en kopp te åt honom! Sen åt vi tillsammans, och han drog iväg strax innan sju. Jag och Wonka somnade om en stund, och vaknade nu vid 09.00! hon sover fortfarande.. Mammas troll-bebis! <3

Klockan är endast 09.20 och de visar redan 28 grader ute! Vart ska DENNA dag sluta? Hallå! De skulle ju åska och vara hemskt väder ute? Hm! Suck. Idag ska Wilja säga hej till sin Pappa en stund! Har vaknat här hemma, och ska strax göra oss klara för att sen möta upp honom. Men hon blir kvar hos mig nu ett tag, de funkar inte riktigt just nu! Men förhoppningsvist ganska snart igen.

Nu har jag också sökt igen, vi fårse. Ordnade med alla papper igår, nu ska jag prata med CSN.... <3

Får hoppas att nånting går vägen för mig!
Måste åka ner till Gnesta och få hämta lite papper också.
Ringa till Håbokommun och prata om dagis, om hur jag ska göra.
Mycket MÅSTEN!

Postat av: Josefine

Publicerad 2011-06-08 09:36:59

Usch här var det vääärldens åska igår kväll. Blixtrarna lös upp ett kolsvar rum. Riktigt olustigt faktiskt :p lästa att det var mer än 8 000 åsknedslag under ett par timmar. Så jag hoppas innerligt att ni inte får samma väder som vi fick!! Lite åska kan vara mysigt. Haha



Kram på er!!

Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Publicerad 2011-06-08 13:45:02

hur planeras kommande månader i sommarsverige? :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela