Publicerad 2011-06-06 23:46:29 i Livet i Gnesta,

Gnestahelgen, del UNOO!


Efter en helg utan uppdatering så har jag massor att berätta för er! :D
Dagen, morgonen började med att vi packade ihop det sista! Och åkte mot hökis för att lämna av Wilja till hennes mormor i två timmar, så vi hann med att göra stan innan vi åkte till Gnesta!
Va så GALET varmt, och så sjukt mkt folk fast kl inte ens var 12, jobbar inte människor i sthlm på sommaren? :D
Skyndade oss hem, efter två linnen och ett par skor rikare till L, och en klänning till mig! Outfiten inför Lördagens bravader va nu avklarat! ;)

Sen åkte vi mot storesyster för att lämna av mitt troll där! <3 Stannade på en mysig fika och blev bjudna på rabarber/jordgubbspaj och drack en kopp kaffe! Sen började den baarnfria helgen :) Åkte till Gnesta!



Sen bunkrade vi upp kylskåpet så vi klara oss under hela helgen, med MASSA över! hellre för mkt än för lite :P
Barcardi och vin till moi, och resterande till Linus!^^, solade även en liten snabbis på balkongen!
Sen kom Totte och Sophie med resten av packningen, mer dricka in i kylen! sen blev det dusch, för att ta oss ner på Gnesta för att få lite mat i magen! Jag och Linus va alldeles vrååålhungriga! :D


Som tur va hade den Grekiska kolgrillen öppnat, ffffyy va de va gott! :P Kors i taket, fick i L bläckfisk! och GOTT tyckte han de va också! Satt och prata lite, hälsa på en massa människor! alltid roligt att träffa folk som man aldrig umgås med längre.

Påvägen hem så såg vi nått som jag aldrig kommer att glömma, och alla mina tankar denna fredagskväll gick till honom och hans familj. Vi såg en man som hade sprungit loppet helt enkelt dö.. Han ramlade ihop efter mållinjen, fick hjärtstillestånd! såg hur alla försökte, lung och hjärträddningen... ända tills brandmännen kom så försökte allmänheten hålla sig lugna och hjälpa till! sen spärrades de av, och ambulansen anlände till plats.. och dom hade ännu inte slutat, IFALL de fanns hopp. Men vi fick reda på kvällen att han tyvärr inte hade klarat sig!

De va så overkligt att se detta hända med egna ögon! ush, blev ingen superglad stämning under kvällen precis efter. Men är glad att den andra mannen klarade sig! Va nämligen två som ramlade ihop.

Sen så gick vi hem till Madde & Magnus en stund! :D Satt där och pratade lite. Men slutade med att jag gick ner och träffade alla flickor, erika, madde, mimmi, mickis osv nere på Gnesta! tog två glas vin, och kom hem kring 03.00.

Ett bra avslut på en bra men samtidigt jobbig Fredag! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela