Publicerad 2011-06-02 00:35:12 i Bara Patricia,

Ett par tomma meningar!


Ofta så sitter jag här vid min nattligarutin när mina hjärtan har somnat och knappar på tagenterna.. Ofta kommer tankar upp om varför jag egentligen bloggar. Många gånger så förstår jag inte varför jag sitter här och delar med mig så mycket av mitt liv! Vem vill egentligen sitta och läsa någon annans liv genom en skärm? ibland förstår jag inte meningen. Nu på sista tiden har många kommit fram till mig på stan, och dom KÄNNER mig verkligen! men jag har inte en aning om vilka fantastiska människor dom faktiskt är! Känns som apan känner alla, men ingen känner apan. Ni förstår vad jag menar! Fick en kommentar om: Såg dig i hökarängen när ja åkte förbi med bilen! Vilken känsla det är egentligen, men vad skrämmande på samma gång? :)

Det är en mäktig känsla, men samtidigt en känsla där jag inte har någon kontroll.
Jag går in här på bloggen varje dag, skriver några meningslösa meningar! (egentligen) och folk bara ÄLSKAR eller hatar min blogg många gånger. Men jag förstår inte VARFÖR!
Varje dag går jag in här, och ibland är det tusen kommentarer, och ibland är det ingen. Då kommer den där känslan upp: De där MÅSTET! Jag måste skriva bra för att dom inte ska tycka jag är tråkig. Jag måste skriva nått spännande så dom inte slutar. De är väl de som är farligt när man börjar blogga, och när man plötsligt får många läsare att behöva underhålla?

Men på sista tiden så bryr jag mig inte om det.
Jag skriver mest för mig själv! Och för att JAG är en sån person som inte kan hålla saker och ting inom mig, jag skulle spricka. Att skriva av mig är MITT sett att bearbeta alla mina goda och dåliga stunder i livet!
Att jag bloggar och är ärlig med mina tankar och mina åsikter, de är nått jag aldrig kommer att sluta med sålänge jag faktiskt orkar och vill blogga.

Jag kommer ihåg den där känslan när man bara SÖKTE mer personer som ville läsa bloggen, när man va helt krossad när statistiken sjönk! nu är den som en berg och dalbana, på riktigt.
Tror att den har blivit så, för mitt liv är som på ett moln just nu. Det händer inget dåligt, och de tycker inte ni är roligt att läsa! ;) ni vill ha sorgsna och bittra inlägg, och de är de rätt dåligt med nuförtiden..

Att läsa hur glad man är varje dag, är inte roligt i längden. Men nu är de så att så läget är! och jag själv, är förbannat lycklig över att ha en stadig punkt i livet, där jag trivs! så förbannat.

Jag älskar er!

Postat av: Fiddeli

Publicerad 2011-06-02 12:58:56

Det är precis o just detta som är så mysigt att läsa om, att du är lycklig o har det bra!!! Det måste inte vara kaos, dramatik etc, detta är MYCKET bättre och LIKA kul att läsa om! Efter allt jobbigt o strul så är det verkligen jättekul att läsa om att du har det så bra!

Kram

Postat av: tittie

Publicerad 2011-06-02 17:27:05

jag förstår dig fullt ut. den där känslan av att alla vet så mycket om dig men du vet inget om oss. det kan nog kännas läskit ibland... men alla har nog också olika avsikter om varför dem läser någons blogg. vissa läser nog för skoj skull, andra för att dem tycker det är kul att följa wilja, och sen finns det dem som bara är så jävla nyfikna och måste veta allt för att sen kunna förstöra med någon nedlåtande och onödig kommentar.



själv läser jag självklart mycket för att jag tycker det är kul att följa wilja, hon påminner så mycket om min levi och dem är ju jämngamla. Men största anledingen är nog att jag är en person med många kompisar, men få som jag verkligen står nära, speciellt sen jag blev mamma. Jag fastna för din blogg när jag själv var gravid, samtidigt som dig. Vi har så mycket gemensamt och du påminner så mycket om mig, av det jag uppfattat av din blogg. Du känns som en av mina bästa vänner, trots att jag ju faktiskt inte känner dig. Det blir ett beroende och gå in och läsa hur det går för dig, wilja, och linus. man känner med dig när du är ledsen och man blir glad för din skull när det går bra. man vill så gärna ringa dig och hjälpa när saker och ting går fel! men så kommer man på sig själv med att; fan jag känner ju inte människan! Du skulle mycket väl kunna va min bästa vän samtidigt som jag nog tror vi skulle kunna bli rejält ovänner ibland, för att vi är så lika.haha. Men vad vet jag!? Det vi får läsa är ju bara en väldigt liten del av hur du är som person, det är ju mycket vi inte vet! Fortsätt skriva för DIN SKULL, inte för oss som älskar att läsa. Dem som faktiskt gillar dig och din blogg hade förstått om du lagt av, herregud du har världens finaste lilla tjej att spendera tid med och en (vad jag förstått) underbar pojkvän! Ta hand om dig och din fina lilla familj! Kram

Postat av: Victoria

Publicerad 2011-06-04 23:17:28

Det är även undeerbart roligt att läsa om hur GLAD du är varje dag också ska du veta! :) Du har sån enorm energi och utsträlning så man blir bara glad av att läsa din blogg! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela