Publicerad 2011-06-21 23:38:36 i Bara Patricia,

Började med dig <3



Den vackraste stunden i livet va den när du kom... <3
Mammas alldeles egna Wilja Cornelia Lindh, ibland känns det som jag lyckades göra dig helt ensam.

Sitter och kollar tillbaka, hur man glömmer så snabbt. Hur de här lilla knytet kan betyda världen, att man älskar sitt barn så ovillkorslöst! Att en mamma gör allt för sitt barn, det råder det inga tvekan om. Men kan en Pappa känna som en mamma gör? Det tror jag! tror bara att vi har haft oturen.
Jag blir så ledsen för Wiljas skull att jag inte finner några ord! Det skriker i mig.. Hur kan jag vilja så mycket, men inte du! Det är en månad sedan nu.. En månad! de är en lång tid. 

Alla är inte lika, det hoppas jag verkligen inte. Det finns dom som är svåra att hitta.. Och när man väl hittar dom är man så rädd för precis allt! 

Vill bara..
Bör göra..
Måste göra.. 
Men vill inte göra! ..

Just nu vet jag varken in eller ut med nånting. 
Känner att min blogg har förvandlats till ett heligt depp-tempel. Orkar knappt skriva, men vill skriva.. Jag måste skriva! För jag klarar mig inte utan. Kan jag inte prata med någon, så måste jag skriva. 
Är det ingen som förstår, så måste jag skriva. 

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela