Publicerad 2011-07-05 09:32:50 i De bästa av Bålsta! <3,

Jordgubbsmys och räkfrossa!


Gårdagen började med Jordgubbsfrukost med mackor, kaffe och massa mys hemma hos mig och & Linus med Madde och Ellan! :) super mysigt. Barnen lekte och vi åt. Haha! När vi ätit klart skulle madde träffa Millan, så jag bestämde mig för att klä på mig lite snabbt! På med kläder åt Willy! Sen mötte vi millan och mange i centrum :)

Gick in på Game, så jag handlade monopol åt oss!^^, och där behövdes de minsann bara EN PS kontroll, in my ass! Vi kan ändå inte spela! Måste köpa en till kontroll fan ;) Fikade lite, upp på lindex en sväng! Sen iväg en stund till Kjelle och Carina! Elliot somnade, och Wilja levde rövare, så jag bestämde mig för att gå hem innan hon väckte honom.

Hjärtat kom hem lycklig! Skrivit på lägenheten, så nu blir de inflytt den 12 augusti :D Men ska försöka prata med mäklaren så vi får tillträde till den lite tidigare, eftersom vi ska lägga in golv och sånt :) Fasiken så spännande!
Sen blev de att äta lite, ta de luugnt...

Baby somnade och vi flickor hoppade in i duschen en sväng! :) Började göra mig iordning, och i SISTA SEKUND fick jag reda på att jag kunde följa MED på räkkryssningen <3 Allting sprack ju, Simon drog till Turkiet som lovat och ha henne i över en månad, Mamma åkte ner till Gnesta som skulle haft henne. (De har sina anledningar) så jag förstod henne! Och ja skulle aldrig ha hunnit att åka ner och lämna henne :D
Madde som erbjöd sig började må illa på kvällen stackarn!

Sen tillslut så sa underbara grannen: Men kom hiit med henne då? <3
Fan så de lättade! Ner me blöjor, mat och pyjamas i en kasse! Och där nere va hon hos Totte & Sophie.
INTE ETT PIP PÅ 5 TIMMAR SOM VI VA BORTA!! :D
Hon hade lekt slut på hundarna, och varit ute på ängen och busat me dom. Styrt och ställt i tvättstuga, de hade gått superbra! Och de gjorde mig så glad, för ja vet att hon annars kan va kinkig!
Men inte ett pip, då trivs hon verkligen och känner sig trygg!
TUSEN tack ännu en gång Sophie & Totte. <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela