Publicerad 2011-07-06 06:44:19 i De bästa av Bålsta! <3,

Jävla natt!


Det svider i ögonen, munnen vattnas! Mår så jäkla illa. Har gjort det sedan inatt, har knappt sovit en blund. Legat & tänkt! I flera dagar har jag nu sovigt så dåligt och det börjar gå mig på nerverna. Inte nog med de så har Wilja vaknat 3 gånger inatt vilket hon inte brukar och bråkat! ramlat ner från soffan gjorde hon också mitt i natten, hon blev mest rädd. Och hon landa på mattan mjukt! Men fan alltså, jag vill få SOVA ordentligt. Har jag inte mått illa så har jag kissat, har jag inte kissat så har mina tankar vandrat till en annan planet.

Så nu har jag gett upp drömmarnas-land!
Gick upp med min fina och gjorde iordning en skål med jordgubbar och skivad mango, ner me lite mjölk och lite socker över så va frukosten fixad.

Så snipp snapp slut, så var denna helvetes-natt slut :)


Det är föresten dag TVÅ på min helt rökfria dag!
Och jag börjar klättra på väggarna, ont i huvudet hade jag hela dagen igår. De värsta jag kan utsätta mig själv för är att dricka kaffe, och wips! klart jag gjorde de. UTAN den där förbaskade ciggen efter!
Men nu är de slut, punkt slut. Med små uppehåll från jag va 13 så är de fan NOG! vill inte se hur mina lungor ser ut. Fyfan!

Ska packa iordning oss här, städa lite så de ser hyffsat ut tills baby kommer hem! Sen blir de Gnesta som gäller.

Postat av: tittie

Publicerad 2011-07-06 10:39:14

Hej! Tror jag förstått vad som är på gång nu. Har inte velat fråga heller för vill inte va för nyfiken! men visst är du gravid? stort grattis i så fall! du/ni kommer fixa det galant! även om det inte blev helt rätt med s så tror jag det blir så mycket bättre denna gången, det märks hur mycket du och linus älskar varandra! och med tanke på hur han är med wilja så kommer han bli en underbar pappa. all lycka till! du behöver inte publicera denna kommentar men hade varit kul om du svara på mejl. vet inte om du får mina kommentarer längre? kram på er/ tittie och levi

Postat av: emma - mamma till hugo :)

Publicerad 2011-07-06 16:40:01

Sover Wilja i soffan? :p

Postat av: J

Publicerad 2011-07-06 16:57:01

Väntar du och linus barn!? :) ni ska snart flytta ihop. Du dricker inte längre, ska nu sluta röka och så mår du illa. Kissar om nätterna och är trött. Plus att du förut skrev lite kryptiskt kring något som händer i ditt liv. Du får ursäkta om jag är nyfiken :):) önskar er all lycka i världen!!!

Postat av: Wilja, mamma till Jamie

Publicerad 2011-07-06 22:45:52

Tack så mycket :) Allt är bra här, lite ensamt ibland men man vänjer väl sig ;) hoppas allt är bra med er också :) grattis till den nya lägenheten :) massa kramar!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-11 21:48:31

Hur kan de va svårt att sluta röka när du har en bebis i magen? Finns INGENTING att skylla på, jag rökte två paket om dagen i 9 år,men slutade samma dag jag plussade.. Du måste fixa det, för erat barns skull patricia.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela