Publicerad 2011-07-20 22:22:51 i En annan del av Stockholm!,

Idag går jag och bebis föresten in i vecka...


Idag går jag och bebis föresten in i vecka 10! <3 och de är en HEL månad sedan vi fick reda på att lilla pyret fanns i magen! Ska alla månader få såhär fort kommer h*n att vara här snart! Kommer ihåg de första veckorna me Wilja! De va en hel OÄNDLIGHET, nu susar dom bara förbi! Och för varje dag som går inser jag mer och mer att jag ska bli tvåbarnsmamma, och Wilja! Min BEBIS ska bli storesyster? Och att jag ska få barn ihop med min största kärlek! Helt otroligt.. Imorgon är de även dags för inskrivning på mvc i Bålsta! <33 som jag längtar. Vår lilla kärleksbebis! En sak vet jag, du kommer få världens finaste storesyster! Och världens bästa Pappa, och jag är så lycklig över att jag kan ge dig det.

Postat av: Jannika, mamma till Jillian

Publicerad 2011-07-20 23:26:17

så gosigt avundsjukan stiger upp i öronen!!!!! haha

Postat av: Nicole - mamma till C & BF 27 juli

Publicerad 2011-07-21 11:04:03

Tiden suuuuusar förbi en med andra gravidkulan :)

Postat av: valeria<3 Mamma till prinsen Williot!

Publicerad 2011-07-21 12:32:22

Härligt med bebis i magen=) Längtar tills det är dax för en till här med! :)

Postat av: "the girl next door "carro"

Publicerad 2011-07-21 18:11:12

Åhh vad spännande :D hoppas allt är bra med er :)

Postat av: Marina Damiens mamma;)

Publicerad 2011-07-21 22:25:40

ÅH så jäkla mysigt. Blir ju själv sugen på en till när jag läser din blogg, fast jag får bestämt vänta några år.. Men lyckan måste ju vara total med sådan kärlek både i magen och en utanför!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela