Publicerad 2011-07-18 01:17:01 i De bästa av Bålsta! <3,

- Skansen, en ren besvikelse!


Morgonen började med en glad Wilja och för omständighetens skull en pigg mamma! :D Kände på en gång: IDAG VILL JAG GÖRA NÅNTING! så, i med frukost och bums in i duschen! Väckte Linus och fråga honom om vi skulle åka till Skansen! Jajjemen - skansen it is! :D Tog tåget vid 13.00! Åkte in till stan, tog tunnelbanan till el slussen och sen tog båten över till Djurgårn! :D Vi hade iallafall tur med vädret!^^, strålande sol och varm som attans. Tog och åt lite innan vi gick in!

När vi väl kom till skansen så va kl 15.30? vet inte vart tiden tog vägen! Men allt jag kan säga va att det var en STOR besvikelse! Fan, de finns ju ingenting o titta på? man bara går och går och får se en älg... oh så spännande? nä fy! Tog en MASSA fina bilder! MEN.... Eftersom den ena iPhonen fick BADA i cola så vill den inte starta! Och där förlorade jag en miljon fina bilder på Wilja & Linus som togs idag! Fan va ledsen jag är, skiter i telefonen! de är bilderna som jag vill ha :(

Åkte hemmåt, och va här kring 8 tror jag? :D Linus gick och sola, och jag gick o handla.
Sen har det bara blivit Prisonbreak hela kvällen! Har inte orkat blogga, förbannat mig över bilderna. Imorgon blir de eventuellt Gnesta, men förmodligen på Tisdag! Fårse hur trött jag känner mig när jag vaknar imorgon, sen behövs de tvättas och städas innan jag åker! Och vill inte stressa me de på morgonen.

FÖRLÅT, bättre update imorgon!^^ :D
Men skansen suger.

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2011-07-18 08:57:25

Jag var där förra veckan med Joline och det hon tyckte var roligast var mini-skansen där hon fick titta på kaniner och klappa getter och sen skåne-gården när hon fick titta på grisar, kor, får och höns. Resten var väl sådär. Lemurerna tyckte hon var skoj också. Håller med om att det var lite småtråkigt där, mest att gå runt! Det får bli kolmården nästa sommar!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-07-18 09:16:11

Tack så mycket :)

Jag hade helt glömt bort när jag brukar ha min mens, har alltid koll på det annars men inte den här gången sen fick jag reda på när mensen skulle kommit så jag testade direkt & fick positivt :)



Hur tror du det kommer gå med 2 barn då?

Kram

Postat av: Nicole - mamma till C & BF 27 juli

Publicerad 2011-07-18 10:18:02

Skönt att ni kom iväg iaf :) huvudsaken var ju att ni hittade på något hehe!



Sköt om er

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-18 14:57:01

skansen suger?

Om du vill se djuren så åk då till en djurpark som enbart är gjord för besökarna, dvs, där djuen inte har ngn naturlig miljö, ingen natur o inga bakhägn o ingen stans att "gömma" sig för besökarna där de kan komma undan. lovar dig, om man står o tittar ett tag noga så får man se djuren.

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2011-07-18 16:34:12

Oj va trist!

Har funderat att dra med lillkillen på skansen men nu blir jag osäker :P

Har hört att lillskansen tydligen ska vara stängt också? Stämmer det?



Och det där med telefonen... Går det inte rädda bilderna om du tar ut minneskortet? :)

Postat av: veronica

Publicerad 2011-07-18 18:00:30

tråkigt med bilderna :( lämmna in den i ngn data butik så kanske dom kan rädda bilderna iaf :) kram



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela