Publicerad 2011-07-13 09:53:59 i De bästa av Bålsta! <3,

- Olyckor och havregrynsgröt!



I skrivande stund så har jag precis torkat av en olycka som inträffade mellan blöjbytet, alltså! mindre än två sekunder tog de, sen såg jag Wilja stå där och skämmas och hon kissa en liten pöl på golvet :D
Magarna är mätta då vi tryckt i oss fan en kastrull med Havregrynsgröt. Wilja ÄLSKAR de med lite socker och kanel, sen med mjölk. Ingen sylt eller nått, bara så simpelt som det låter!

Mina ögon är lite för trötta för mitt egna bästa känner jag sisåhär! :P Somnade på tok försent. Andra natten i rad.. Varför sover jag inte? dumma cheey. Vet ju att inte riktigt funkar utan att få sova! Raring ligger fortfarande och sussar, kan inte riktigt rå för att jag känner en strimma utav avundsjuka! ;)

Så hur ska jag få denna dag att gå? Har inte en enda plan! Är jäkligt skönt, samtidigt som jag känner mig förbaskat rastlös alltså. Vill HITT på nått! Åka och spela minigolf eller what ever, bowla möjligtvis? Äsh, vill bara klå Linus i lite spel! ;) se hur han surar! (även om jag alltid låter honom vinna MEDVETET).... host! :D

Nä en kopp kaffe på de här så är min morgon ultimat :D
Lite städning också, de gör väl varje människa lite extra glad.
FY!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela