Publicerad 2011-07-14 15:51:52 i De bästa av Bålsta! <3,

- Minigolf, och jag suger fortfarande mot Linus.


Vaknade imorse av att Willy verkligen ville upp ur sängen! Vi låg vakna från 7, men ville verkligen sova en liiiten liten stund till. Men klockan 8 fick jag ge med mig! :D Då va de upp och bums iväg till alla leksaker. Älsk låg fortfarande och sov, NU längtar jag till våran stora lägenhet. Att man faktiskt kan STÄNGA in sig om man vill sova ett tag till. På med havregrynsgröten och Wilja åt upp hela skålen IGEN och ett helt ägg :D *ännu lyckligare* dag två på BRA mat intag :) Sen satt vi och läste en stund, och tillslut vaknade stackars Linus som va jätte trött.

In i en dusch och jag försökte piggna till.. Men, fick ett släng av illamående (?!) och la mig i sängen, somnade om i ca 40 minuter! Vaknade och mådde åter igen hur bra som helst :) De tackar vi för. Sen blev de att klä på sig, och tog en promenix bort till minigolfbanan! :D FAAAAN alltså.... 10 poäng ifrån Linus idag igen! Han är helt sjuk, inte över en 3:a slår han. 1-2-3 de e allt. Men tio jäkla slag på 18 banor.... Jag ska bli bättre!^^ :D

Wilja skulle också såklart putta på bollen, och duktig va hon! Hon la den rätt för o sen drämma till den me klubban :D Sen sprang hon iväg och lekte med allt annat. Men hon skulle PROMT ha en boll i handen hela tiden! Kom nyss hem, Wilja sover lite middag! Och ska börja förbereda middagen :) Ikväll får vi inte se skymten av baby då han ska iväg på träning! :D

Sysselsättning pågår. Kartonger - Precis de jag vill ha! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela