Publicerad 2011-07-26 19:23:14 i De bästa av Bålsta! <3,

- Jag fick mina kräftor!!


Kan man få säga att Wilja bara ÄLSKADE dom här små djuren! Glupsker :D Kräftstjärtarna bara försvann ur näven på mig! dom va så goda så att till o med skalet försvann in i munnen ;)

Efter banken idag så fick jag ett sånt sjukligt sug av kräftor!! :D
Eftersom min man inte tycker om de ett endaste dugg, så ville jag inte sitta själv och slafsa i mig dessa godingar! så tog och ringde svärmor och fråga om dom ville äta med oss! Och jajjemen - Linus bror Lucas gjorde oss även sällskap! :D Så vi handlade med oss tre paket och åkte ut.
Har haft de jätte mysigt och en jäkligt 'lugn' liten mini kräftskiva utan nubbar! ;) blev en liten försmak satt säga!

Men ack, så gott!
Linus käka en Calzone, han har ju lixom inte riktigt blivit vuxen ännu och gillar inte de!
Men Wilja totalt ÄLSKA de! :D Så kul att se. Den här damen ska inte bli en sån som äter enbart köttbullar och falukorv inte. Hon får testa allt, de hon inte gillar! de gillar hon inte - men man måste smaka.
Det är jag uppväxt med! :D
Man behöver inte gilla, men SMAKA på de! och helt plötsligt ser nått som är as vidrigt ut jätte gott.

Kort och gott!
En supermysig kväll och dag! :)
Wilja har sprungit omkring och pussat oss alla varannat, Linus, mamma, 'farmor&farfar' Ingen snål tjej med pussar här inte! <3
Vi älskar dig skrollan.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-26 20:18:41

Pluggar till förskolepedagog och har fått resa på att många saker tar ca 10 "smakningar" innan så små barn tycker att det är gott.. Så bara för att något inte är gott första gången så gör det inget att prova det igen lite senare igen =)

Postat av: Oliviah

Publicerad 2011-07-26 21:31:00

Fasen va gott med kräftor, det blir det imorn! :D

En lite kul sak, mina kusiner som är bröder heter just Lucas & Linus ;) Snygg kombo.

Postat av: Natha

Publicerad 2011-07-26 22:28:54

Jag vill varken "peka" med långfingret eller verka otrevlig men det är väl inge bra att äta kräftor när man är gravid? precis så som med rökt kött och sådär så har jag hört att man inte bör äta kräftor heller. Sen gör alla självklart hur dom vill :) bara en tanke som dök upp. Men jag hoppas dom smakade, jag älskar själv kräftor haha :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela