Publicerad 2011-01-25 21:21:11 i Livet i Gnesta,

Så, varför har ja inte uppdaterat? JO!





HAAHAHA! hur kunde man gå sådär? helt insane! Tur att man har ändrats till de bättre.
Första året på gymnasiet, ynka 16 år! :)

Idag har det blivit nada bloggande.
Har inte haft fullt upp, tvärtom! har gjort: Shit nada. Laddat inför morgon dagen!

För imorgon börjar livet mot ett nyttigare & hälsosammare mig!
Ska möta Mimmi 09.00 för att gå o simma. Dag ETT, sen blir de träning på Torsdag på Sydpolen, sen simning på kvällen! Nu kör vi.

Ska åka till tälje imorgon och storhandla lite! fylla kyl och skafferi med konserver, tonfisk och massa annat som behövs. Sen så ska vi förbi Rusta! Tvättmedel och schampo i STORA lass! :D

Sen ska ja fråga kära Mamma om hon kan ta Wilja en stund på eftermiddan så jag får stoooorstäda och rensa igenom hela lägenheten! Behövs. På riktigt, städa varenda liten vrå och varenda skåp! slänga allt man tryckt in.
Simon jobbar nämligen imorgon kväll! "/ Så ska bli strålande rent här hemma.

På fredag blir emma 21 och är lite partay hemma hos henne! Får se om ja kommer iväg eller inte.
Va ute 2 gånger nu i Januari, känns lite mkt. Men men! FÅRSE.

Postat av: Anna

Publicerad 2011-01-26 09:37:25

Som sagt, du behöver inte dra ner på din kalorimängd... att du drar ner på kcal PLUS börjar träna kommer bara göra att du går ner ännu mer i vikt, men det är tydligen det du vill :p du kommer inte bli större eller gå upp i vikt av simning och tonfisk i allafall:P

Postat av: Max Arehn

Publicerad 2011-01-27 17:27:38

Hej Patricia.



Jag råkade av en slump surfa runt på nätet och sökte på mitt namn. Då upptäckte jag mitt namn dök upp på din Blogg. Jag är då INTE den person ni skrivit om. Men däremot har jag råkat ut för en obehaglig händelse, troligtvis pga denna man som använder mitt namn. Om du ser min mailadress. Skulle jag uppskatta om du kontaktade mig. Släng detta inlägg sedan.



Max

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela