Publicerad 2011-01-09 11:10:11 i Livet i Gnesta,

Jobbiga Söndag!




Jag har tagit ett beslut på morgonen som va tungt, men de är de ända rätta.
För att vi alla ska må bra! Jag kan inte, även hur mkt jag vill. Så tänker jag bara på vad du har gjort, och då går de bara inte. Inte just nu! kanske om ett tag, men nu är de kört. De gör för ont!

Så hur ska jag nu få dagen att gå? trista Söndag! Wilja sitter på golvet och leker med sin bok som låter. Hon älskar den! hon kan sitta i timmar med den om dagarna. Bra den där! :) Härmar alla ljud från djuren. Hur bra som helst!


För övrigt så har jag lyckats få HELSTOPP i toaletten, inte skitit stopp ;) men de är HELT STOPP! Och jag måste verkligen gå på toa. STORT BEHOV SEDAN IGÅR. Snart exploderar jag!^^, har testat med propplösare och hela skiten, men de går verkligen inte. Och kan inte ringa R förns imorgon för att han ska komma och fixa de. Akutjouren skiter fullständigt i om ja kan skita eller inte!

Ska nog sätta på lite kaffe. Känner jag min Pappa rätt så kommer han komma vilken minut som helst & vilja ha de. Sen blir de väl att försöka fördriva dagen på bästa sätt.

Jag är uttråkad.

Postat av: DESIGN BY SHORTY

Publicerad 2011-01-09 11:45:30

svar: Hej Patricia!



Självklart kommer jag ihåg dig :) hihi. Vad kul att du tittade in igen och tack för dina fina ord! De värmer :)



Du är välkommen att beställa hos mig när du vill hihi :) Jag har tänkt göra lite enklare designer till salu också, för "standard" priset som jag har på min blogg. Om du nu skulle vara sugen på en färdiggjord nångång :)



Hoppas allt är bra med er :) Kramar!

Postat av: Soppe - Nicole's morsa

Publicerad 2011-01-09 12:02:21

Hihi jag är in och kikar in blogg när du uppdaterar. :) Jo, det är bra. Lillan började krypa just innan julafton & då var hon 7,5 månader. Skit kul julklapp fick man! Hur är det med er? Jätte tråkigt det som hänt mellan dig & simon!



Kram

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-01-09 13:00:04

Ja, du skulle bott i Karlstad då hade vi kunnat umgåtts hur mycket som helst! Du är precis på de sättet jag önskar att fler var i min närhet...Din personlighet, din spontanitet och att vi har samma intressen!Precis en sån vän jag sökt efter så länge här....

Jag hoppas allt löser sig för dig/er!

Postat av: Katinka mamma till Elias

Publicerad 2011-01-09 13:35:36

Hej =)



Ja han växer så det knackar den lilla prinsen. Wilja har också blivit en rikigt going hon =)



Det har varit bättre med mig, men Elias mår bara fin fint=) Hur mår ni själva ??

Han en toppen söndag trots att toan är sönder ;)

Postat av: Carla

Publicerad 2011-01-10 00:26:46

Hej hej :) Ja, det var ett tag sen, kul att höra av dig! Även lilltjejen ha ju blivit jättestor ju, hur gammal är hon nu? Allt bra med er annars förutom er jobbiga söndag? ;)Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela