Publicerad 2011-01-10 21:19:15 i Frågor & Svar,

Frågor & svar


Anonym:
varför tog de slut mellan dig och simon EGENTLIGEN???? kom inte med att ni bara småtjaffsat o så..som du sa man kan ju inte prata om syskon enda dagen o sen göra slut nästa? du måste ju ha gjort något riktigt ordentligt eftersom han bara fick för sig från en dag till en annan o dra o lämna dig o wilja???????

Svar:
Vad som hände fick jag reda på för några dagar sen.
Och DÄRFÖR har jag bestämt mig för att INTE försöka igen.
Mer än så vill jag inte säga, och vill inte hänga ut honom. Undrar du mer - Fråga honom.
Och jag vill ALDRIG mer höra: Vad JAG har gjort för att han ska ha ha gjort som han har gjort. Det är hans val, och de RÖR inte mig!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-10 21:32:13

hur ska vi kunna fråga honom då? har han blogg? vi vill gärna veta... du är såpass öppen med ditt liv att man liksom blir insatt. vill så gärna veta. vad skadar det egentligen? vi kan knappast göra nåt åt det..



du är stark <3

Postat av: sandra

Publicerad 2011-01-10 21:32:59

Men gumman va go du är!



jo här är det bra, rullar det på hos er nu?



kramisar!

Postat av: ANONYM

Publicerad 2011-01-10 22:41:40

verkar konstigt. Men du har ju sagt att han har antytt att han inte vill träffa wilja?

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-10 23:02:43

såklart det e hans val. och jag menade inget illa i det jag skrev..men det var ju faktiskt han som lämnade dig så då brukar det ju oftast vara nått motpartnern har gjort för den som lämnar e den som oftast e utsatt. oftast! säger inte att det e så för er men... och om nu allt e så hemligt vad han har gjort som du inte vill berätta säger man A kan man säga B......

Postat av: Cissi - Mamma till Vidar

Publicerad 2011-01-10 23:14:04

Orka!

Vissa människor verkar ju på allvar smått jättetröga!



Åh! Men det är ju självklart att det beror på dig att han valde att gå!

Jag menar nån annan möjlighet "finns ju inte".

Det är ju "alltid" tjejens fel om killen väljer att lämna. "Skriver tjejen dessutom inte ut på sin blogg VARFÖR killen lämnat henne är det ännu mer hennes fel".

Det finns ju liksom inte på världskartan att en kille skulle kunna hitta en annan, bara helt plötsligt inse att känslorna inte längre finns där eller helt enkelt inse att han är homosexuell?.

Snälla, det finns miljoner möjliga orsaker!



Blir irriterad!

Om folk är så nyfikna så kan dom väl försöka lista ut det mellan raderna själva istället för att bara anta och skicka iväg en otrevlig, dömmande kommentar. Allt för att du ska skriva ut något du vill hålla för dig själv om Wiljas pappa. Allt för att sedan kunna gotta sig i din olycka.



Stå på dig!



Kram <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela