Publicerad 2011-01-13 21:49:20 i Frågor & Svar,

Frågor & Svar!


Fina bilder :))
Måste bara fråga din tavla på Wilja från crimson, hur stor är den och hur mycke kosta den??
Tacksam för svar


Svar:
Den ena är 60x70 tror jag! Och totalt med frakt och allt så blev de 850:-
Och sen den större på Wilja och Liam (den största) 110x100 1300:-
Värt varenda korvöre!


Jag har några frågor:
* När mådde du som bäst i graviditeten (minst krämpor...)?
* Vad har du för vagn till Wilja? Är det en vagn du rekommenderar?
* Vilka är dina 5 bästa babyprylar som du köpt som du inte har klarat dig utan (förutom vagn, säng, blöjor och sådana självklarheter)? Gärna exempel på någon uppskattad leksak som sysselsatt Wilja länge, eller liknande.
* Vad var det som gjorde ondast under din förlossning och kan du beskriva vad det var för en typ av smärta (hur den gjorde ont, var det kändes)?
* Glömmer man verkligen smärtan efter en förlossning?

Jag har följt din blogg sedan början av din graviditet. Jag är själv i vecka 9 nu och är väldigt rädd inför förlossningen. Jag gillar din blogg för att du hela tiden har en så positiv inställning av din roll som MAMMA, vilket jag tycker är fantastiskt. Jag önskar er lycka till med ert Nya Liv!

Oj, vilken rolig kommentar! :D
Krämpor, alltså. I ärlighetens namn så hade jag inte en enda när jag tänker efter! Varken foglossning, eller ont nånstans. Herregud, sprang ju i trappor i vecka 42, tre trappor upp utan problem! Va ute på långpromenader, och då menar ja raska fram till dagen hon kom. Kunde röra mig precis som innan, enda va att jag va lite tyngre! slapp till o med att 'vagga' fram. Men DÅ fy så jag gnällde.... ;)

Jag har en Crescent Diva till Wilja, liknande buggan som jag är jätte nöjd med! Dock är de ingen landet vagn, så man ska tänka på HUR man bor och inte märke på vagn. De är så otroligt svårt i den där djungeln! du måste hitta en vagn som DU gillar, och inte någon som folk säger att du ska gilla. Jag ÄLSKAR buggan! hade jag haft dom pengarna att köpa en sådan ny, hade jag inte tvekat en sekund.

Jag har haft stor användning av: ingenting som jag inhandla till Wilja måste ja säga? haha! vagn, skötbord etc är mer eller mindre aldrig användt. EFTERSOM hon sovit i våran säng, annars så är de ju såklart de viktigaste. Skötbordet jag hade användes första veckan! sen byter man på plats lixom. Den här frågan va svår, kommer inte på nått. NÄSSUGEN va viktig! hon blev snorig direkt, och den underlättade. Och koksaltsdroppar :)

Allt som gick att tugga på! så kalla bitringar har varit en hit sen hon kom :)

VÄRKARNA utan att tveka!
Alltså, jag är hemskt ledsen, men de går inte att beskriva den sortens smärta! en dag kommer du uppleva den själv, då förstår du att de verkligen inte GÅR att beskriva den hur mkt man önskar!
Utdrivningen va en enda stor lättnad - som att skita ut en gigantisk bajskorv!
Och eftersom jag hade utan EDA så vet jag inte hur de skulle varit med den. Men detta va fantastiskt :)

Haha, ja... JAG har glömt bort! påmindes lite nu när mensvärken högg in ;) men nu skrattar man bara åt den fjantiga smärtan.

Tusen tack för din fina kommentar, och din förlossning kommer att gå super!
VÅGA se fram emot den hur läskigt de än är, tror de e de som gjorde min så lätt! att jag va positiv även om ja kände mig rädd över den, välkomna smärtan istället för o skjuta undan den, för bebisen kommer att komma! :)

LYCKA TILL.

Postat av: Kamilla -Oscar 100408 ♥

Publicerad 2011-01-13 22:30:14

Du har helt rätt inställning! Jag tillhörde dom som var livrädda inför förlossningen fram till BF-datumet..det var då jag insåg att jag inte kan vara rädd för förlossningen för bebisen ska ut!

Sen varenda dag jag gick över tiden längtade jag bara, jag ville inget hellre än att det skulle hända något. När förlossningen väl är över så gråter man, glädjetårar. Det är en sån otrolig känsla som inte alls går att beskriva, jag gråter fortfarande när jag tänker på den stunden, den bästa i mitt liv ♥



Ta hand om er och lycka till i framtiden! :)

Postat av: Frida

Publicerad 2011-01-14 14:36:11

Jag måste också säga till dig som är rädd för förlossningen, var inte det! Det är det häftigaste man kan vara med om :) jag födde för fyra veckor sen och skulle vilja göra om det nu! Och då fastnade ändå min lilla tjej när hon skulle ut då hon kom snett med huvudet. Så jag krystade i 1½ timme ungefär. Mindre kul, men skulle lätt göra om det ändå :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela