Publicerad 2011-02-20 22:50:26 i Wilja 9-12 månader,

Jag vill ha sommar!




Jag vill ha sommar och värme! jag vill att Wilja ska springa runt och leka, och en helt ny värld har öppnat sig för oss just nu, och jag trivs. Väldigt bra måste jag säga!

Fan alltså, är så ledsen att ja inte kan lägga in bilder lika ofta. Men ja ska ordna mig en fungerande dator och laddare! så småningom, de lovar jag er! :) Så ska ja bli mästare på bloggandet igen!^^, nä skämt åt sido!

Har en övernattning hemma hos Madde ikväll. Barnen sover, nu inväntar en film! Har druckit kaffe och myst hela kvällen. Slappdag för fulla muggar! Pizza och Cola, kan de bli bättre än Söndag? ;D Kan inte trot va!

Ser fram emot veckan! Har massa spännande saker att göra, sen fyller ELLIOT ETT ÅR! Hur sjukt är inte de? Stora underbara killen. Vilken present vi ska hitta åt dig! <3

Och jag måste tacka er mina fina!
Utan er hade ja aldrig haft styrkan att gå igenom allt det här. Att ni har funnits här när ja gråtit, skrikit, skrattat och beklagat mig! ni har stöttat mig i MITT beslut, och ni har inte DÖMT mig.
Och de vet jag nu, den som dömer, den är inte min vän.<3
Ni vet vilka ni är! Behöver inte ens nämna några namn.

Tack för att du är du, och ingen annan.

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2011-02-21 00:34:22

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela