Publicerad 2011-02-11 12:11:38 i Livet i Gnesta,

Jag sprider jäkligt negativa och positiva ...


Jag sprider jäkligt negativa och positiva inlägg efter varann! Beslutsångestpatricia.nu! Varför ska det vara så svårt när de känns så rätt i hjärtat? En sak jag inte klarar av, de är att såra någon! Vill inte se en människa ledsen, oavsett vem! Och inte ens om den människan i sig förtjänar det! Jag vill inte vara lika hemsk tillbaka. Samtidigt känner jag att ja inte kan leva ett liv som någon annan vill att jag ska leva! Jag vill inte om tio år känna: Varför och varför gjorde jag inte detta tidigare för? Eller varför chansade jag inte? - för att jag är rädd för vad folk ska tycka om mig? Jag lever MITT liv och vill inte rätta mig för vad normen anser sig vara rätt. Livet är för kort för att bara kasta bort för att vara snäll! Hur kan man vara så GLAD men samtidigt så ledsen på samma gång! Bara en person som vet hur jag känner, och som vet allt! Och de är jag så himla glad över <3 Och jag kan inte prata om de här, och de är också jävligt jobbigt! Så ta mig med en nypa salt just nu! Jag har krig med mig själv kan man säga.

Postat av: Karro

Publicerad 2011-02-11 16:01:39

Hoppas det löser sig. Tänk på ditt och Wiljas bästa. Det är ni två som är viktigast. Allt annat kommer sen.

kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-11 16:15:03

Jag känner precis samma sak, vet varken ut eller in! :S det jag vet är att jag måste bestämme mig för hur jag vill ha det.. men det är verkligen huuur svårt som helst!! :(

Hoppas det löser sig för dig!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela