Publicerad 2011-02-24 15:12:14 i Livet i Gnesta,

<3


Sitter i min gamla lägenhet som har omvandlats till en ungkarlslya.. Möts av: The south will rise aigen i taket! Jahapp. Så ner med våra saker i kartonger ;) ser ut som ett BOMBNEDSLAG i vårat forna sovrum. Herregud saker på saker! Äger man såhär mkt skit? kommer ta en oändlighet att rensa! Suck, och imorgon ska vi köra allting. Hur fan ska detta gå till? Äsh då, man FÅR tiden att gå.

Många undrar, och de förstår jag att ni gör!
Jag vill bara att ni inte ska tro att Linus är nått slags substitut för Simon! För de är det sista han är för mig! och för mig så känns de som att ha träffat någon efter flera flera år ensam! vilket är ganska komiskt, eftersom jag inte har varit själv sen jag va 14 kanske?

Simon tar de hela så bra man kan ta det.
Det va trots HAN som valde att göra slut med mig, och efter det har de ju inte fungerat.
Det finns alltid en anledning till att de inte funkar, så även om de e jobbigt för stunden så vet både han och jag att vi två är inte menade att vara tillsammans. Vi är alldeles för olika för att de ska funka! vi har alldeles för olika mål.. Och alldeles för olika sätt på uppfostran! och vad vi vill med våra liv. Men på gott och ont, hade han inte gjort de.. Så hade jag inte börjar prata med Linus! Utan hade fortsatt att leva med någon för Wiljas skull.

Nä, återgå till jobbet.. På med handskarna o göra skitgörat.. :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-24 15:58:48

vart är det du ska flytta? har försökt gå tillbaka i bloggen o kolla om du skrivit det, men jag ser ingenting! kanske flytta till bålsta nu när du har varit där så många gånger? :p

Postat av: Marina

Publicerad 2011-02-24 17:34:14

Oh jag förstår precis hur du menar! Jag hade också haft relationer sen jag var 14 men när jag träffade peter var det då jag insåg allt det du också skriver... Det var liksom slut på ensamheten - på riktigt! Det var kärlek och man var kär - på riktigt! Allt faller på plats och man är full av harmoni, samtidigt som man bara känner ett stort lugn... Han med stort H har ju äntligen kommit in i ens liv :)



Ha d bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela