Publicerad 2011-12-12 12:32:34 i Wilja 17-24 månader,

Wilja är en liten byggarebob!






Här hemma så har förmiddagen spenderats med att bygga & leka! Duplo är bland de bästa skrollan vet! Att sätta fast alla bilar efter varann & sätta gubbarna på kan hon sitta med timma efter timma. Ungen är så duktig och fingerfärdig! sätter dit alla själv ♥ Men herrejesus vilka utbrott hon kan få när de inte går som hon vill.

Sen testade jag även att möblera om utan resultat, så nu är allt tillbaka på plats. Får vänta på hjärtat för att få upp säng-gaveln igen! ;) just nu är den lutad mot prinsessans säng.

Idag blir de en såndär TRÅKIG dag för Wilja! men så får det bli, man kan inte ha roligt varje dag. Jag är verkligen skit trött och känner mig alldeles illamående. Så ska lägga mig brevid hjärtat och kanske somna några minuter innan hon vaknar till liv! Regnar gör de ute också, så idag blir vi hemma. Imorgon blir de förskolan för trollet, EN dag lugnt är okej efter allt i helgen och den kommande veckan.♥

Är det bara jag som får en så otrolig ångest över att inte GÖRA något mer än o va hemma?

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-12 12:39:54

haha tänker på Wilgöt när du skrev "vilka utbrott"... han ar verkligen inge tålamod, han får utrbrott för minsta lilla.."åååååh, aaaah!!!" (fetaste sucken) är oftast det man hör när han håller på med små pilliga leksaker :D

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2011-12-12 13:22:03

Jag har också haft en jobbig natt men en son som ville ta morgon vid 4 i morse?!?!?

Så mamman i familjen glider runt i mjukiskläder och har inte gjort många knop idag..

Fast jag är rastlös och har storångest över att jag inte ens orkar ta fram dammsugaren idag...

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-12 13:44:37

sv: Det känns underbart, så mkt kärlek! Även om jag är helt slut som människa. Tröttheten börjar ta över mer och mer, jag är inte van att behöva vara vaken om nätterna. Men kroppen vänjer väl sig snart :) Det som är lite jobbigt är när man inte räcker till som mamma men då får man göra det bästa utav situationen. Men än sålänge har mina små vart super snälla :) kram

Postat av: Madelene

Publicerad 2011-12-12 14:38:40

Jag tycker absolut inte att du ska må dåligt över att det är en "tråkig" dag, det verkar ju helt klart som att Wilja är väldigt lycklig i alla fall! :)



Jag är gravid i vecka 27 och gillar verkligen att läsa din blogg, den är så mysig & full av inspiration! Längtar tills vi har våran prinsessa här också!



Kramar / Madelene

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-12 15:22:45

åh mysunge! :)

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-12 15:47:17

sv: Nej jag är inte heller hönsig vad det gäller sånt. Visst att man bör ha koll då dom ligger på mage för dom är ju inte så starka i kroppen ännu så dom orkar lyfta upp sig själva ifall dom fastnat ed huvudet neråt ex. Men ja, jag låter henne sova som hon vill, på sidan. Precis som med bror sin :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela