Publicerad 2011-12-30 10:11:24 i Recept, mat & bakelser,

Middagen och dagen!




M u m s!
Jag bara älskar mat.. har jag någonsin nämt det här? ;)
Gomorgon kärt folk! Natten har varit grönjävlig hos oss här hemma. Klockan 03 bestämde sig mitt hjärta för att: Nu är de morgon! Somnade stundvis fram till 07, men ett evigt gnällande och tjat.
Så, när Linus for till jobbet så la vi oss ute på soffan! och sov iallafall till halvtio :D nu är mamma och bebis iallafall liiiiite utvilade.

Idag så ska Elin få sina extensions isatta! Sen resten av dagen är ett mysterium, de nalkas HELG och nytt år. Spännande gott folk! Ett år har aldrig gått lika fort någonsin i mitt liv.. ♥
Ett år sedan för mig och Linus.. Fattar ni hur snabbt de gått?!

Postat av: Emma

Publicerad 2011-12-30 11:17:22

Vad gott det ser ut!! :)

Postat av: ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

Publicerad 2011-12-30 14:12:30

GOTT! Blev riktigt sugen nu :D

Postat av: Fiddeli

Publicerad 2011-12-30 20:03:11

Hej

En liten liten tanke/undran bara....

Läser ibland i din blogg om att liten är vaken/ledsen/orolig/etc vissa nätter. Det är inte så att detta faller samman med/efter hon har sovit borta hos sin pappa eller så?

Kanske kan vara värt att försöka se om det är ett mönster efter hon har sovit borta eller om det är likadant fast hon sover hemma?

Hade nämligen samma problem med ett av mina barn. Otröstlig och mådde inte alls bra av det, blev alldeles för stökigt och hattigt för honom. Vi var tvugna att ändra rutinerna litet där helt enkelt.

Du verkar vara en otroligt fin mamma:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela