Publicerad 2011-12-17 10:10:05 i Gravid med lillasyster<3,

Magen & dagen som kommer.




Vår lilla prinsessa växer och gror! Undra hur stor hon är nu?

De märks verkligen att magen har sagt POFF de sista dagarna! Igår skulle jag göra piiiiiiip down under!^^, och för bara några dagar sen gick de utan konstigheter! Nu börjar de bli en kallsvettig historia! haha, sitter bara och skrattar här för mig själv när jag tänker tillbaka på när Wilja låg i magen sista veckorna! ... höll den i schack gjorde ja till samma dag hon titta ut! ;D men hur mkt ja svor och... ja! ja hade lixom lite brottningsmatch me mig själv om man säger så.

Nä liiite för mycket info! men de ja menar, magen... den har blivit stor nu ♥
Igår så hade vi en riktig mysfredag kan jag lova! Gick ut och åt lite på Vina del mar, lyxade till de lite. Efter maten så gick vi och handlade lite gott till kvällen. Laddade ner en film & kollade på, och hade som sagt. Världens mysigaste Patricia & Linus kväll! , som jag älskar dig hjärtat.

NU har jag vaknat efter 11 TIMMARS SÖMN!!!!
Känner av lite huvudvärk (men de tänker jag inte ens bry mig om) och är liiite illamående! kan nog va för ja faktiskt fått sova länge! men skit i de, ja har fått sova och är alldeles överlycklig!
Blir att åka till Skärholmen idag för SISTA julklappsshoppingen, sen är vi färdiga..
INNAN jul, den ni.

Ha en jätte fin Lördag allihop!

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2011-12-17 10:19:18

Fick en hormonrubbning efter förlossningen. Håret slutade växa och gå av 1-3 cm från hårbotten. Tydligen vanligt.

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2011-12-17 10:41:37

Håret mitt på huvudet gick av då det blev kala fläckar. Så på 7 månader har håret växt ca 1,5 cm.

Postat av: Emmasc

Publicerad 2011-12-17 11:33:39

Oj vad det går undan, iallafall som utomstående ;) för er kanske det känns som evigheter till lilltjejen tittar ut :) kramar

Postat av: ENDENISE - tävlingar igång ♥

Publicerad 2011-12-17 13:06:54

fiiiina duuuu! :D

Postat av: Darow

Publicerad 2011-12-17 14:01:19

Hej, ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Jag väntar också barn är bara i 8e veckan :). Sen ville jag fråga om bristningar, har du fått några? Gjorde något för att undvika det?



Kram

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-17 16:56:59

Hej!



Nu har jag precis fixat mitt hår :D färgade det idag och vill gärna fixa det! Speciellt hos dig eftersom att du är så duktig. Men nu är problemet bara vilken färg jag ska på löshåret! Så att du vet :) Och vet inte om du tycker det är bättre med klara nails eller en sån träns ?



Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-17 18:29:06

ASSÅ, för mkt info? eh ja de kan man ju säga!! och ok att man tar bilder på magen men MÅSTE du stå naken i en jävla duch nu oxå? du e ju bara fööör mkt..ska inte du vara en förebild för dina döttrar? tur dom e små o inte förstår än, hade min mamma hållt på såhär hade jag skämts ihjäl! prostituerad nästa?

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2011-12-17 19:13:18

Å så fint!! Tycker du de börjar bli tungt nu?

Kram

Postat av: Hannah

Publicerad 2011-12-17 19:40:28

Hej rara du!

Tänkte bara fråga om ni har ett "schema" nu med Wilja o pappa-tid? Typ varannan helg eller så? Verkar (på bloggen iaf) som att det är lite mer uppordnat nu. Vilket jag är glad för er skull för. Så viktigt med mamma/pappa-tid!

Vill oxå säga att du är JÄTTEDUKTIG som bara fokuserar på Wiljas bästa med pappatiden o lägger inte ner tid på att gnälla o bråka med pappa. (Iaf inte offentligt!) Sååå viktigt att Wilja vet att du vill hennes bästa o att DU ger henne ALL rätt till hennes pappa, vad du än tycker om honom (o han om dig!). Det kommer hon vara tacksam för i hela sitt liv!

Jag själv e skillsmässobarn (skildes när jag var 3) o jag har ALDRIG hört min mamma eller pappa säga ett ont ord om varandra. Det var först i vuxen ålder som jag förstod att det var turbulent o en hel del "hemliga bråkiga samtal". Men båda har ALLTID funnits för mig, firat mina högtidsdagar tillsammans o löst storhelger på ett bra sätt. Nya partners har varit välkomna att delta o bjudits in med värme från båda!

Oj vad långt det här blev. Ville bara ge dig MASSA berömm för att du e du o att du kämpar!

Kram Hannah

Postat av: Nathalie- medinas mamma

Publicerad 2011-12-17 21:48:51

Men anonym skäms du inte för att du inte kan stå för vem DU är? Det är vackra bilder på en gravid mage! Med eller utan mage Så är det ingen ful bild. Förstår att du skulle skämmas om din mamma gjorde så... Antagligen för att hon kanske är en kossa? Börja med att stå för vem du är, sen kan du prata :)

Postat av: Anna - Mamma till Lowa & Wilton

Publicerad 2011-12-17 21:57:20

Du verkligen strålar som gravid. Superfin!



Till en helt annan sak. Du skrev för ett tag sen att du möblerat om i lägeneten. Ser då ett superfint skåp (?) under den stora spegeln. Superfint, är ute efter något liknande. Är det ett skåp eller skoskåp? Vart har du köpt det? :)



Många kramar Anna

Postat av: Johanna!!

Publicerad 2011-12-17 23:39:59

Vilken onödig jäkla kommentar, prostituerad? Är man det bara för att man lägger ut en bild som bara visar magen? Man ser ju absolut inget annat. Jag trodde att man var prostituerad först när man sålde sexuella tjänster men visst jag kan ha fel!



Folk har alltid så mycket att tycka till om när det gäller andra. Förhoppningsvis har inte den här personen barn för sämre förebild får man nog leta länge efter, jag hade skämts över min mamma om hon hade vräkt ur sig liknande saker!



Jag tycker iallafall att du verkar vara en bra mamma så strunta i vad alla andra säger och fortsätt vara den bästa mamman för DINA barn :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-12-18 00:09:53

så de var såpass ovanligt namn när Wilja föddes?! men de är så fint;)



haha jag håller med dig om att de är riktigt kämpigt med att hålla "den" i trim;) haha



o till Anomym: du e fasen patetisk när du kommenterar anonymt, jag måste bara säga att de är jättefina bilder Patricia har lagt upp, o dom visar ju inget avslöjande!!!! så håll dina åsikter för dig själv!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-18 10:40:18

magen? ja visst ser man magen! man man ser ju förfan nästan hela tuttarna och musen...kul å va hennes pojkvän? om du nu gillar å visa allt så kan du bli medlem på porrigt.se o lägga upp bilderna där istället! och anledningen till att jag inte skriver mitt namn är för va e de för vits? ni vet inte vem jag är änns, och jag har ingen blogg. så mitt namn gör ändå ingen skillnad i era öron!

Postat av: Sandra - Mamma till Alvin och Wilma och pyret i magen ♥

Publicerad 2011-12-18 12:08:37

Jättefin mage har du! Jag älskar gravida kvinnor, det är så vackert med magen som putar tycker jag. :) Jag är själv gravid nu, men är vara i vecka 18 så jag känner mig inte så vacker än.. men efter vecka 25 brukar jag alltid känna mig fin, jag gillar min mage när den blir stor! :) Just nu känns det som att jag måste njuta riktigt mycket av min mage, för nu är det sista gången jag kommer vara gravid.. vilket känns både riktigt jobbigt men också skönt på nåt vis! 3 barn på 2½ år är ganska krävande gissar jag på så det får räcka. :P



För övrigt så gillar jag din blogg riktigt mycket, den är din och den visar verkligen du! Du verkar vara en fin tjej. :)

Postat av: jennifer

Publicerad 2011-12-18 12:17:03

åh så mysig mage!

Postat av: Cecilia.

Publicerad 2011-12-18 12:49:23

Jätte vackra bilder! Ååh så fin mage du har. :)

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-12-20 12:37:26

Åh va mysigt! Jättefin mage :) måste vara helt underbart att få bära på ett mirakel! :)



Fin blogg har du med! Kram

Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Publicerad 2011-12-21 14:33:49

Gud vilka fina magbilder ! specielt dem i duschen ..superfint och eget!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela