Publicerad 2011-12-14 22:08:35 i Extensions,

Kvällens extensions på Elina.





Ikväll så kom Elina förbi och satte i 120 st nailhair slingor.
Här har jag lagt in både för, under & efter bilder som ni kan se! Är det någon som är intresserad, eller känner någon som vill göra en extensions så vet ni att jag finns.
Kontakta mig för priser! och gå gärna in på kategorin för att se på mer bilder.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-14 22:45:34

Jäklar vad snyggt det blev!!

Jag tror att jag kanske vill komma! får se efter helgen om jag får hårfärgningen av mamma ;)

Men jag tänkte höra om du sätter i i mellandagarna eller om du är bortrest eller inte vill hålla på då? :)

Annars så kanske jag kan höra av mig när jag vet ?

Postat av: Johanna thagesson

Publicerad 2011-12-15 21:19:04

Pattisen!! va synd att vår sista date blev inställd..:( vi kan väl försöka ses snart, har inte träffat dig på såå länge.. Så kul att se att wilja växer och blir så stor o go! ;) och du med för den delen! ;) Jag har tänkt på en sak, o de här säger jag verkligen enbart av omtanke, hoppas du inte tar det fel på något sätt. Eftersom de finns jäkligt mkt haters här i din blogg, var försiktig med frisörverksamheten, får skattemyndiheten reda på det blir det antagligen ett jäkla hallå! hoppas du inte tar illa upp för jag säger det, för som sagt jag tänker bara på att du själv kanske inte vart medveten om det på det viset..:) Jag kanske överdriver också, vad vet jag.. Kram till dig o familjen och hoppas ni får en kanon jul! kram !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela