Publicerad 2011-12-09 10:04:27 i De bästa av Bålsta! <3,

Julklapps shopping i Jakobsberg!


'

Igår så frågade Linus mig om jag ville följa med honom och totte till Barkarby! YES Tänkte jag, nu kan jag hitta nått att ha på mig på Julbordet som är (idag). Tror ni jag hittade ett förbannat dugg? Nej! Eller jo. En litet linne på MQ som va de vackraste jag sett över magen för 599:- kändes inte riktigt värt för något som kommer sitta som ett tält inom 3 månader. Men.... Mamma shoppade upp de sista av julklapparna nästan!^^, storasyster + hela familjen är nu klara. Så när vi åker imorgon, så lämnar vi dom där! Vet ju inte om vi hinner ses innan Jul.

Sen så en till klapp till Linus ♥ Wilja är redan bortskämd och fått mer paket nu än vad jag fått under hela min barndom tillsammans! Tror fröken liten kommer bli väldigt glad. Ska nog köpa lite smått hon behöver (strumpbyxor, strumpor, bodys) och slå in också! Kanske inte de roligaste att öppna, men nu SLITER hon verkligen i paketen! har gömt varenda ett. Svärmor min kom förbi med en STOR julklappspåse också! Så nu ska alla läggas ned där (istället för utspritt precis ÖÖÖÖVERALLT!).

Sen hittade jag bara lite smått & gott. Vantar till mig och Linus, ett par chinos till Wilja! Schampo, balsam, spray, dustit, örhängen och lite sånt krams!

Nu ska vi duscha och göra oss redo för att ta oss ner till Centrum en sväng! ska göra ett sista försök till att hitta nått och ha på mig på highlight eller lindex. Tänkte att man kanske kan hitta nått fint som även passar till jul.
Jag KAN verkligen inte ha mina finare kläder, allt är i XS och de täcker inte halva magen ens nu. Suck!

Sen vid 15 så åker skrutt till Pappa över natten, så hämtar vi henne imorgon på G till landet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela