Publicerad 2011-12-02 09:38:06 i De bästa av Bålsta! <3,

Jag är en bitterfitta såhär på morgonen.




Suck och irritation! fan jag orkar inte längre, försvinn bara så blir det lättare. Vilken start på denna Fredag!
Idag så har jag Wilja, de blir en Mamma-helg iallafall :) ♥ tillåt mig inte att visa känslor o bloggen, för det får man inte tydligen. Men jag är as arg, så! nu vet ni det.

Idag så kommer Eva sen för en isättning! Ikväll blir det nog bara Idolmys och kurering! Linus är fortfarande lite dålig och hans stackars huvud spränger av värk.
Imorgon så ska Nathalie sätta i sin extensions och på kvällen har Totte lite middag! Får nu se om jag kan följa med eller inte, meningen va ju att skrutt skulle varit hos sin Pappa i helgen!

Sen fortsätter de med isättning på Tisdag! Sen är de rätt lugnt tror jag allt.

Nu blir det att göra sig lite till människa och ivänta Emmelie! :D

Postat av: Lina

Publicerad 2011-12-02 09:50:25

Äsch.. Det är väl klart att man får skriva av sig lite känslor på bloggen.. Det är väl helt upp till dig, och sedan helt upp till alla andra att själva välja om man vill läsa det eller inte?? Eller?



Angående julkalendern så är den JÄTTE bra iår.. Det var längesedan dom hade en bra kalender tycker jag..! Den är riktigt mysig! Rekommenderas starkt! ;)



Ha en bra dag!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-02 09:54:03

Du får visst skriva vad du känner och visa känslor. det är det som gör en bra blogg... skulle vara intressant o läsa lite mer om wilja-simon, du-wilja-simon, du-simon Hur eran relation ser ut idag?

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-02 09:55:40

jag menar, du å simon är ju inte tillsammans längre lr så, så varför skydda honom längre om han gör fel? du har ju din lilla fina familj nu.. du behöver inte skydda någon som inte är värd det..tycker jag

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-02 09:57:03

Tror han skulle må bra av (om han läser din blogg) o se hur du tycker o känner och kanske rent ut sagt skulle TA ÅT SIG

Postat av: Josefine - Gravid

Publicerad 2011-12-02 12:33:42

det är DIN blogg. Du väljer vad du ska skriva. Tycker inte nån/några läsare om de, too bad. Ingen har tvingat dom att läsa.



Du väljer själv va du ska skriva!



Kram!

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-02 15:47:55

hoppas du blir på bättre humör och kan njuta av helgen! :)

Postat av: valeria- Mamma till Williot

Publicerad 2011-12-02 23:36:42

Vilken härlig bild! :)

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-12-04 11:06:49

Man måste skriva av sig lite i bloggen även fast många ogillar det ;)

Men det är din blogg, och jag läser även om du spyr lite galla! ;)



Kramar

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-12-05 02:54:58

Det e DU som bestämmer om vad som ska stå i DIN blogg PUNK!! Är du sur över nått och vill skriva det så ska du skriva det. Skit i idioter som ska kommentera att du inte får skriva vad du vill. Dom behöver ju inte läsa om det inte passar. Du ska inte behöva anpassa dig efter andra i din 'dagbok'. Stå på dig! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela