Publicerad 2011-12-09 09:55:58 i De bästa av Bålsta! <3,

Hjärnhinneinflamation!


Igår så blev de lite dålig uppdatering från min sida av världen! :D
Efter jag hade hämtat Wilja på dagis, så tog vi en promenad till solslätten och fikade lite! Blev en fralla och smakis för trollet. Lite mellis! Påvägen dit så ringde hjärtat som pratat med läkaren, konstaterade att de var hjärnhinneinflamation han hade! :/ så nu blir det vila i minst en månad utan träning och dyl. Och om huvudvärken kommer tillbaka är det bara att ringa 112.
Det vi ska vara 'glada' över än sålänge är att det inte är en bakteriell hjärnhinneinflamation (som smittas) utan en som är grundad på virus. Förstår faktiskt inte riktigt skillnaden! aldrig varit med om maken om nått så läskigt.

Men sköta handhygien och allt liknande är a & o här hemma just nu. Ska ringa sjukvårdsupplysningen
och kolla hur man märker att ett barn har drabbats! Det är mycket diffusare symptom. Och som ni minns, så var de faktiskt Wilja som började två dagar med skyhög feber! (jag hade ju också en infektion i kroppen? som vi inte hittade problemet med).

Men det viktigaste är ju att han mår 'bra!' och med tabletterna så känns ju allt bra! så de är bara att se om kroppen lyckas bryta ner de själv, så som läkaren trodde. Eller att de övergår till bakteriell! :/
Vet knappt själv vad jag skriver om! Haha, är så dålig på detta. Men de va iallafall de vi fick reda på igår.
Förstår nu att de inte bara va 'lite' huvudvärk han hade, därav alla kramper och dylikt! vill aldrig se någon man älskar må så dåligt igen :( Fy!

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-12-09 10:21:28

Stackarn, hoppas att han blir frisk snart!

Jag hade själv en hjärninflammation och låg medvetslös en månad på sjukan..tog tid innan jag var helt återställd med normal koncentrationsförmåga och utan huvudvärk, men är idag pigg som en nötkärna och springer marathon :)

Kram!

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-09 10:35:23

uscha inge vidare med hjärnhinneinflammation. Säg åt han att ta det lugnt nu! :) Kram på er!

Postat av: tittie

Publicerad 2011-12-09 12:59:03

usch vad hemskt! hoppas han blir bra! min sambos kusin dog av det när hon var 14. :(

Postat av: Frida

Publicerad 2011-12-09 13:30:59

Usch så hemskt. :(

hoppas han blir bättre snart.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela